Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy

czy 3800 za metr kw za nowe mieszk. w markach pod wawa to mozliwe? oczom nie wie

Polecane posty

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy

nie wierze. dzis sozbaczylam takie ogloszenie, ze nowe osiedle buduja i 3800za metr? czy to nie jest jakas wajha, ze niby jakis procent udzialow wykupiasz czy cos?

Gość ytonk
to chyba bez stolarki okiennej i bez tynków :)

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy
no w stanie ze samemu sie wykancza, ale z oknami .

Gość galeoon
za taka cene i tak byloby to opłacalne, nawet bez okien i tynkow:classic_cool: dlugo nie wierzylem w ten magiczny "kryzys":o i chociaz mnie osobiscie on nie dotknął to jednak coraz czesciej w różnych przypadkach widze ze cos sie zaczyna dziac:o[trwoga}

Gość ytonk
to zapytam inaczej, może te mieszkania są z widokiem na cmentarz albo na zlewnię szamba ?

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy
ytonk i osoba wyzej zobaczcie tu link, ja tez oczom nie wierzylam. oplaca sie chyba czym predzej brac kreche. http://www.oferty.net/inwestycja/?idi=853 czy wam to podejrzanie nie yglada?

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy
dokladnie nawet bez drzwi wejsciowych itp by sie oplacalo je kupic, jesli to nie przekret. wysalam juz zapytanie do biura sprzedazy zobaczymy co napisza. mam nadzieje ze to nie cena za 50 proc, udzialo np.

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy
ytonk zobaczyłes link? (tam nie maz zadnych takich atrakcji widokowych znam ta okolice ;) )

Gość a ja kocham to miasto
możliwe. za to jak sobie policzysz nerwy stracone w korkach na dojazdówce (trasa torunska :[ )

Gość Czytanie ze zrozumieniem się
kłania. Przecież wyjasnienie jest ujete w ofercie. "Mieszkania objęte są programem pomocy Skarbu Państwa w spłacie kredytu - RODZINA NA SWOIM."

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy
no ale o co chodzi?? wytlumacz skoro zrozumialas

Gość hhhhhhhhyyyyyyyyyyy
owszem sa objete jezeli chcesz wziasc na to mieszkanie kredyt to mozesz skorzystacz tego programu a jezeli masz gotowke to nie. tak mi sie wydaje

Gość gygffbnmmm
kto sie wypowie na temat takiej ceny

Gość ytonk
Mieszkania objęte są programem pomocy Skarbu Państwa w spłacie kredytu - RODZINA NA SWOIM.Planowany termin zasiedlenia – czerwiec 2010 r. chyba na ten program już nikt się nie załapie , ponieważ ten projekt podobno do końca ubiegłego roku obowiązywał ale warto śledzić tę budowę, być może za moment developer zaproponuje za metr kwadratowy mieszkania w stanie zamkniętym cenę do zapłacenia 4500 zł. za metr. kw. , ciekawa cena :)

Gość Marki czy Ząbki
słynną z tego, ze są tańsze niż okoliczne dzielnice Wawy np. Białołęka ale cena jest dziwnie podejrzana. Koleżanka kupowała mieszkaniew Ząbkach w 2006 r. (przed boomem) i płaciła 3500 za m2, ale obecnie 3800, hmmmm? Ciekawe... Poczytaj opinie o developerze