Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie ktosik

Blagam pomocy...

Polecane posty

Gość taki sobie ktosik

Czesc. Na poczatek uprzedze ze nie znam sie na komputerach ;) Moj partner ma konto na nk. Ja nie mam tam konta bo go nie potrzebuje. Dlatego dodalam do jego znajomych dwie moje kolezanki, mieszkaja daleko odemnie, zadko mamy ze soba kontakt i dlatego mam je tez na nk mojego faceta. Prosilam go wczoraj by wszedl na nk bo chce zobaczyc co sie u nich dzieje... On zapomnial ;) Dzis od 18 prosze go by wszedl na nk bo... a on ma tysiac rzeczy do zrodienia w swoim laptopie no a teraz zaczol wgrywac nowe oprogramowanie... Wiec mowie mu zeby wpisal w moim laptopie login i haslo i ja sobie wejde na nk na moim laptope... (nie chcialam by podawal mi haslo bo i tak by mi nie podal) Na to on mi mowi: nie bo jak zaloguje sie na nk przez twoj laptop to potem bede miec problem by sie zalogowac z mojego :( Ej nie znam sie na tym ale jakies mi to podejzane ;) Czy mi sie wydaje czy on cos kreci? Znacie sie na tym? Co o tym myslicie? Z gory dzieki za pomoc :)

Gość he-he-he-he
ściemnia. nie ma z tym żadnego problemu, można się zalogować na 2 komputerach, nawet jednocześnie.

Gość janina przez j
durna jesteś i tyle

Gość Nicolka.....
Dzieki sliczne za szybkie odpowiedzi :) Tak wlasnie myslalam :) Nie jestem durna tylko ja nie interesuje sie zbytnio komputerami a mowi mi to facet ktory sie na tym bardzo dobrze zna dlatego nie bylam pewna i pytam.

Gość Nicolka.....
No sama nie wiem co zrobic :) Czy udawac debila czy mu powiedziec ze wiem ze to sciema... Tyle ze i bez tego sprowokowa, wlasnie klutnie :(

Gość he-he-he-he
powiedz mu, że wiesz, że to ściema. przecież nie musisz mówić, że z kafe się dowiedziałaś :P wytłumacz mu, że biorąc to na logikę jest niemożliwe, żeby było jak on mówi i obstawaj przy swoim. zobaczymy co powie.

Jako prawie ;) informatyk mowie kłamie jak z nut gosc.a co do hasła..co on ma do ukrycia ze hasła by ci nie podał?ja swojej znam ona moje i mamy spokoj.w koncu w razie co mozna je zmienic.ale po co?nie macie do siebie zaufania.

Gość niestety..
mój maz na naszej klasie kolekcjonował same dziwki .....ta strona to dla podrywaczy ......nie wierz mu ...kłamie

Gość Nicolka.....
No nie moge tak na powaznie bo mi sie z siebie smiac chce ze taka durnote "lyknelam" :) A do tego jestem wsciekla bo on faktycznie ze mnie glaba robi :)

Gość niestety..
właśnie gdzie zaufanie ...moje zaufanie umarło...przez tyle lat byłam slepa..ale zycie leci dalej trzeba korzystać ile mozna ...

Gość Nicolka.....
No on moje chasla tez ma :) Nie wiem ja nie mam nic do ukrycia wiec mi to wisi czy on je zna czy nie :( A on widocznie albo cos ukrywa albo mi nie ufa :( Ja sie o hasla nie bede wsciekac jak cos kompinuje to i tak sie kiedys wyda...

Gość niestety..
niestety ale mój maż zrobił sobie czat na naszej klasie też miał hasła ale ja mam swoje sposoby na to zeby wejsc ....potem zdobyłam bilingi telefonów i co sie okazało pół wypłaty szło na tele do dziwek....przez rok czasu....

Gość Nicolka.....
do niestety ale mnie teraz postraszylas :( Kurcze no wyglad to naprawde dziwnie :( Nie wiem nawet jak mam sie zachowac...

Gość Nicolka.....
Tym bardziej ze jak staralam sie spokojnym glosem przekonac go do wejscia na nk to sie zaczol drzec i tak jak pisalam sprowokowal klutnie :(

Gość niestety..
popros go żeby otworzył przy tobie , jak sie bedzie bronił tzn ze z kims pisze, kłamie cie to powinno wystarczyc..ja właśnie jutro idę złożyc wniosek o rozwód , który napisałam juz bardzo dawno temu ale myslałam że cos się zmieni niestety ale nic sie nie zmieniło i juz mam to w dupie

Gość Nicolka.....
Jak mu powiedzialam to najpierw wymyslil ta wymowke a nastepnym razem (po ok 30min) zaczol sie drzec a teraz ma focha :(

Gość Onaaaa77
i jeszcze ON ma focha. heh dobry jest....;] serio, ukrywa coś;/

Twoje hasła zna a swoich nie da... Wkrotce da ci zobaczyć jak wyczyści wszystko.nie rob z siebie naiwnej idiotki on na sto procent kombinuje.mowie jako facet.jakby nie mial nic do ukrycia bronił by sie gadal o zaufaniu w koncu w złości ale by pokazał i udowodnił ze masz go za co przepraszać i całować w d... Ja lubie jak kobieta lasi sie by przeprosic,gdy probuje uspokoić.kazdy facet to lubi mysle.to sprawa zaufania i dla spokoju i dobra związku ja bym pokazał nawet gdybym cos pisal z koleżankami na jej temat. O cos wiecej bym walczył by nie pokazac jesli ciachałbym ukryć.on tak robi. Prowokuje kłótnie by nie pokazac.ma cos do ukrycia i walczy na czas.juz teraz pokaz albo wcale.tak zrob.jutro bedzie chcial pokazac to za pozno.

Gość Nicolka.....
No narazie jestem twarda i nawet na fajeczka nie wychodze :) Do tego zerkam mu przez ramie :) Poprosilam go by jak bedzie szedl do pracy to zeby mi wszedl na nk to ja sobie wtedy napisze do swoich znajomych i nie bede mu przeszkadzac ;) No zobaczymy narazie nic na to nie odpowiedzial :)