Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzedziwnakobietaxD

Jak mam go zdobyć?

Polecane posty

Gość PrzedziwnakobietaxD

Witajcie. Po moim rozstaniu z poprzednim mężczyzną minęło sporo czasu. Mimo tego, że nadal czuję się fatalnie zdobyłam się na odwagę, by spróbować poderwać bardzo interesującego mężczyznę. Mianowicie, po rozstaniu zaczęłam umawiać się z 4 chłopakami. K, J, T, M z czego żaden mi się nie podoba. Wiem wiem... powinnam spróbować znaleść szczęście w osobach, które mnie chcą, ale kiedy ja nic do nich nie czuję, to to nie ma sensu, prawda?... No więc, od czasu kiedy trenuję Karate minęło już ponad 1,5 miesiąca. Przy drugim treningu zapisał się też... mój były. o.O'''... No, w sumie, to dobrze, bo mam z nim jakikolwiek kontakt. Aż pewnego dnia przyszłam na trening i na sale wszedł śliczny chłopak. Od razu mnie zamurowało, jak go zobaczyłam. Co prawda nie jest wzorem piękna ale ma w sobie "to coś". Podoba się każdej dziewczynie trenującej w naszej grupie. Ale między mną a nim było inaczej. Podszedł od razu do mnie i zaczęliśmy rozmawiać. Przyjaciele przejrzeli mnie od razu. Potem sprawa ucichła. Lecz kilka dni później od przyjaciela dowiedziałam się, że kiedy byli na wspólnej wycieczce [mój] ekhm, 'piękny' powiedział - że jestem bardzo ładna! Strasznie się ucieszyłam. Następnego dnia, był trening. Przez połowe treningu z nim gadałam, przyuważyłam, że się na mnie patrzy. Po treningu jak zawsze idziemy ekipą na piwko. W barze usiadłam obok niego. Cały czas rozmawialiśmy, potem nasz kolega ... xD Udawał guźca (:D znany jest z dziwnych rzeczy) to strasznie się we 3 śmialiśmy. Potem pytał mnie, co zmusiło mnie do trenowania. Potem? - zapytałam go o numer GG, pomylił się i podał mi numer telefonu xD Więc w czym problem? - Jest niesamowicie nieśmiały. Jest w moim wieku, ale niesamowity wstydziś, troszke jeszcze dziecko. Pisałam z nim na GG, był dla mnie bardzo miły. Przy stoliku gadaliśmy także o muzyce, okazało się że słuchamy takiej samej ;) Tego wszystkiego był świadkiem mój były i był... troszkę niezadowolony. :D M. jest śliczny. Niepowtarzalny, słodki, inteligentny. Sam mi się zwierzał, że rzuciła go dziewczyna - to świadczy o tym, że jest uczuciowy skoro o tym mówi i jest mu przykro. Przy nim zapominam o byłym ! Dziś jeszcze, od tego samego przyjaciela dowiedziałam się, że spotkali się w szkole. I zapytał M. a raczej przycisnął go z pytaniem - czy coś z tego będzie '. Z początku M. był cichy jak mysz. Ale kiedy mój przyjaciel zadał mu to pytanie, ponoć strasznie zaczął zacieszać i powiedział że ' zobaczymy, zobaczymy :D " Ogólnie ta wiadomość dała mi cel w życiu :D Znacie jakieś sposoby na dobry podryw takiej nieśmiałej osoby? Co mam robić? żeby nie popełnić błędu? Jak mi radzicie??? Pozdrawiam!

Gość mąka ziemniaczana
ide spac , chyba ,że skrócisz ?