Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chybazleeee

Olalam go...

Polecane posty

Gość Chybazleeee

Witam, Dalam ostatnio kosza chlopakowi z ktorym sie spotykalam z 3 msc, nie wiem w sumie dlaczego to zrobilam;/ wydawalo mi sie ze byl dla mnie za dobry i ze za bardzo sie staral, skakal w okol mnie itp a teraz chyba zaluje;/ a on od tego czasu nie odzywa sie do mnie, tj po tym jak powiedzialam mu ze koniec;/ Co zrobic?;/

Gość ghgjyjh
Durna! Ja do tej pory spotykalam sie z facetami ktorzy tak naprawde mieli mnie gdzies, nie szanowali.Po iwelu latach spotkalam faceta ktory jest wpatrzony we mnie jak w ksiezniczke, nosi mnie na rekach, rozpieszcza, w kazdym jego slowie, gescie czuje ze jestem dla niego boginia... Tez po 3 miesiacach odbila mi palma i powiedzialam mu ze to nie ma sensu...na szczescie walczyl o mnie i dzieki niemu zrozumialam ze jestem niesamowita szczesciara...ze po 7 latach chudych w koncu trafia mi sie facet ktory mnie naprawde kocha! Nigdy go juz nie puszcze!

Gość Chybazleeee
;/

Gość Chybazleeee
powiedzialam mu ze nie czuje chemii i ze nic z tego nie bedzie ;/

Gość bumblebeeene
też bym nie odzywala sie do idioty ktory by mi powiedział ze jestem dla niego za dobra i za bardzo sie staram. Ludzie przewracam sie wam we lbach ;|

Gość bumblebeeene
przewraca*

Za pozno, w moim sie juz przewrocilas ... ale nie martw sie ... szybko powstalas :)

Gość bumblebeeene
:D

Gość tropikao
heh zdarza się... złowiek w pewnym momencie moze czuc sie "osaczony" ale wiesz co, porozmawiaj z nim, przepros... powiedz z e ci na nim zalezy . tylko takie wyjscie z tej sytuacji

Gość Chybazleeee
eh;l/

Gość jak on to zrobił
"Tez po 3 miesiacach odbila mi palma i powiedzialam mu ze to nie ma sensu...na szczescie walczyl o mnie i dzieki niemu zrozumialam" ghgjyjh, jak on to zrobił czym cie przekonał w jaki sposób zabiegał o ciebie, kiedy uporczywie nie chciałaś sie z nim widziec prosze o odp

Oj dziewczyny... wy to chyba same nie wiecie czego a raczej kogo szukacie... Jak facet jest skur*ielem - przeleci panne i zostawia dla nastepnej, to jestescie zalamane, ze trafil wam sie bydlak... A jak trafia wam sie facet, ktory serce na dloni przynosi, chce byc przy was, jes wierny... to tez jest nie dobrze, bo wam zaczyna odbijac i szukacie "miodu w dupie" - czyli rozgladacie sie za innymi facetami, bo wiecie ze w razie czego tamten bedzie na was czekal... Ciekawe na ilu facetach musicie sie zawiesc zeby docenic tych dobrych i wiernych...

Gość jak on to zrobił
podnoszę zależy mi na odpowiedzi

Gość up odpowiedz

Gość elomelek
Teraz juz za pozno, musisz sie pogodzic.

Gość odpowiedz na pytanie

Gość lucjan B
ja mam taka laske co tez od okoł 3 mc sie spotykamy i strasznie sie boi zwiazku bo kiedys jakis fagas się nia bawił przez długi czs a teraz jej trudno zaufac, lecz chyba coraz bardziej na mnie sie otwiera. Gdyby mi powiedziała że nie chce byc ze mna tez bym sie nie odzywał bo po co narzucac sie to chyba jeszcze bardziej odstrasza. Moja rada przeproś go - jak naprawde mu na Tobie zależy to wruci, ale to ty teraz powinna przejąc inicjatywe pokazac mu ze załujesz i starac sie bardzo przynajmniej na poczatku by mu to wynagrodzic. zrobisz co zechcesz POWODZENIA

Gość .......jjgjg
taaaaa

Gość Chybazleeee
A tak pragnęłam by pachniał środkami czystości np. płynem do podłogi wtedy bym czuła chemię 😭

Gość lolekkkkk
wykąp sie w domestosie a poczujesz chemie na całym ciele :):)

Gość .........l.........
domestos lol

Gość fdhgfsdhsdf
łoooooo