Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka888888

Tesknie za nim pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Gość kobietka888888

hej mam problem... mam 19 lat bylam z chlopakiem ktory ma 24 lata byl zbyt powazny a ja malolata nie wiedzaca co chce w zyciu... zerwalismy znaczy sie poklocilismy...powiedzial ze chce zerwac totalnie kontakt... zeeeroo ok.. napisalam mu ze bylo mi cudownie i ze zaden facet mi nie da tego co on....nie piszemy od 4 dni nie gadamy... chodz wczoraj nie wytrzymalam i napisam mu w sms dobrej nocy.... kocham goo tesknie...co mam robic,,

Gość kobietka888888
:((((((((

Gość kobietka888888
ogolnie o zyciu..... bylam egoistyczna dla niego,nie wytrzymal

Skoro ty zawinilas, to przydaloby sie takie slowo jak "przepraszam". A poza tym jesli zalezy ci na nim to zadzwon i popros o spotkanie zeby sobie wszystko wyjasnic- na spokojnie bez awantur...

Gość kobietka888888
boze teraz doceniam jaki byl cudowny... w ramionach w łozku(ten jego ptatk cudowny) prosil mnie zebym uszanowala jego wole i zebym sie nie odzywala,,,, ale ja tesknie;(

"napisalam mu ze bylo mi cudownie i ze zaden facet mi nie da tego co on...." Jak to ubrać w słowa.. ? Pewno to prawda. Rzecz w tym że to ty tak odbierasz a nie on ci daje.. zrozumiesz to za jakieś 10 lat. "Wszystko co pierwsze jest najwspanialsze i najgorętsze". :classic_cool:

Gość kobietka888888
chce sie dla niego zmienic bylam nawet u psychologa porozmawiac...... poczekam troche czasu..... chodz on jest taki ze sie nie odezwie... ale ja pekne nie dlugo i napisze mu ze nie wyrabiam..z tesknoty...