Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wbss

Ósemki, zęby mądrości

Polecane posty

Gość wbss

Słuchajcie od jakiegoś pół roku próbuje mi się wyrżnąć prawa dolna ósemka. Jednak ból który mnie męczy od 4 dni jest nei do opisania. Nie mogę zamknąć buzi, ponieważ tak mi dziąsło napuchło. Jeśli chcę zamknąć buzię muszę wysunąć dolną szczękę, co jest dla mnie również bolesne. Zauważyłam też że od strony tego nieszczęsnego zęba na policzku wyskoczyło mi coś białego. Jakaś krostka która strasznie boli. Generalnie prawą część twarzy mam nieruchomą. Kupiłam krem do wyrzynania zębów mądrości, ale nie pomaga. Dentysta to jedyne wyjście?

Gość wbss
Prosze pomozcie

Gość lalamido shit
raczej tak! tez mnei bola zeby madrosci :) wczoraj mnie pobolewal znam tenbol . PROPONUJE UDAC SIE DO DENTYSTY I PRZEPISZE CI KETONAL! MOCNY LEK jest neistety na recepte ale dizal odrazu dlatego musisz koniecznie isc do dentysty

Gość lalamido shit
ACHA JAK BOLA CIE TE ZEBY TO ZAWSZE BIERZ PO 2 PROSZKI NEI BIERZ POJEDYNCZO BOJEDNE NIC NIE ZADIZLA JELSI WOGOLE MOGA ZADZIALAC :(

Gość lalamido shit
O 2 POSZKACH MOWIE O PROSZKACH TYPU APAP. I STARAJ SIE ZASYPIAC JESLI DA RADE TO NA WPOL SIEDZAC OTO JEDYNA POZA PRZY KTOREJ JEST SZANS USNAC BO NA WZNAK CZY BOKU NAJBARDIEJ BOLA :(