Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life4basket

WF

Polecane posty

Gość life4basket

czesc chciałabym zwolnienie z wf do konca roku albo chociaz na 2 miesiace a nie wiem co powiedziec trenerowi(trenuje koszykowke 7lat codziennie mam 2 treningi i po prostu nie mam juz tej pasji co kiedys i sil) Macie jakies pomysly? Co mozna sciemnić ? Bo jeżeli powiem mu prawdę to on nie zrozumie

Gość Jamaica00
Trener też człowiek, porozmawiaj z nim na osobności, powiedz że potrzebujesz teraz więcej czasu na nauke np. bo gorzej ci idzie i musisz zrobić sobie miesiąc przerwy. Napewno zrozumie

Gość life4basket
Nie zrozumie. Rok temu miałam problemy w szkole i nie było mnie 2tyg na treningach to do teraz mi wypomina..

Gość Jamaica00
No to w takim razie pozostaje Ci uda się do przychodni do jakiejś sympatycznej pani doktor, i powiedzieć jej iż; trenujesz koszykówkę i to często i gęsto i przez to cierpi twoja nauka bla bla bla, nie chcesz tego rzucać tylko zrobić przerwę ale jak powiesz trenerowi o tym to ciw wywali z druzyny i finito, i popros zeby wystawila ci zwolnienie ,chorobe sie wymysli, na te 2 miesiace bo nie widzisz innego wyjscia. Mowie ci to dziala, bo nieraz takie zwolnienia zalatwialam w ten sposob do pracy, lekarze sa spoko niektorzy, tylko pogadaj szczerze.

Gość Jamaica00
tylko wspomnij o tej nauce podupadlej to sie zlituje nad toba i pomoze