Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka onaa 24

jak sie ubrać na pierwszą randkę w zimie????????

Polecane posty

Gość taka onaa 24

Na pierwsza randkę z założenia wiem jak powinno się ubierać, oczywiście pokazujac swoje atuty ale też nie tak żeby przez cały czas facet zamiast w oczy patrzył sie w wyeksponowany biust:P Tylko co z pierwsza randką w zimie???? cienka ładna bluzeczka odpada jak za oknem jest - 20, tak samo gruby sweter. Ale czy np cienki czarny golf, do tego coś na gore np sweterkowe bolerko plus dzinsy będzie odpowiednie? Randka ma być w barze, kafejce wiec nie musze sie ubierac jakoś elegancko- to nie kolacja w ekskluzywnej restauracji Z góry dziekuję za pomoc:)

Gość majtochy
pamietaj o majtochach jak kazda porzadna polka :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Gość taka onaa 24
majtochy bedą:D może nie w wersji reform babci:D oczywiście nie mam zamiaru ich pokazywać heheh ale stringi w zimie odpadają:P

Gość taka onaa 24
a czy wypada ,żebym wymasowała mu penisa ustami w kawiarnianej toalecie podczas tego pierwszego spotkania ?

Gość jasne ze wypada
bez masowania to jak bez... yyyyyy... dokończcie :D :D :D

Gość taka onaa 24
hmm ciekawe ze ktos pod moj nick sie podszywa- mnie to jakos nie smieszy pozdrawiam tego kogos kto ma ochote bawic siepenisem na pierwszej randce:P