Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnula25

Jaki krem dla 25 latki?

Polecane posty

Gość Czarnula25

Witam.Wiem,ze na Rynku jest wiele kremów dla tego wieku,ja jednak potrzebuje naprawde dobrze nawilżającego,ponieważ bardzo dużo korzystałam z solarium.

Gość rude to wredne
korzystaj dalej bardzo dużo z solarium a za 10 lat nie poznasz swojej skóry. siateczka zmarszczek i pełno nieodwracalnych przebarwień. gratuluje głupoty

Gość a ta propozycja to
na zmarchy po solarce pomoze juz chyba tylko lifting to jest rogowacenie słoneczne= rogowacenie starcze po ilus tam latach. za głupote sie płaci

Gość Czarnula25
Od roku lecze skóre,tzn.chodze na zabiegi 4 razy w miesiącu i przez te 12 miesięcy nie opalałam się ani razu,to akurat był nałóg z którym z pomocą mi najbliższych osób udało mi się rzucić.

Gość rude to wredne
to pamietaj ze nadmiar słonca i solarium powoduje trwałe przerwanie włókien kolagenowych w skórze właściwej co powoduje trwałe zmarszczki. przerwanych włókien juz nie odbudujesz. nic nie pomoże.

Gość mastiga
Hej Czarnula. wiem o czym mowisz bo ja przed 6 lat bylam prawie non stop pod lampami. do momentu az na skorze zaczely mi sie pojawiac ciemno-brozowe plamy nie slucham niczyich rad az w koncu patrzac w lustro zrozumiala, ze to juz nie piekno ale potworna brzydota. dobrze, ze i Ty sie opamietalas. gdy ja zaczynalam ratowac skore moja lekarka nie polecala mi zadnych konkretnych kremow poniewaz kazda skora jest inna natomiast to co mnie bardzo pomoglo to krem bambino dla dzieci:) zadne vichy czy beznadziejne garniery dermeny czy inne cholerstwa ale wlasnie bambino. do tego 3 razy w tygodniu starte swieze ogorki nakladane na twarz. po 3 miesiacach gdy skora sie uspokoila zaczelam robic maseczki odbarwiajace czyli jogurt naturalny z sokiem z cytryny i do tego jogurt z ogorkiem raz w tygodniu. po 2 latach nie bylo juz widac jak zniszczona jest moja skora choc swietnie zdaje sobie sprawe z tego ze za lat 10 gdy inne dziewczyny w moim wieku beda wygladaly na swieze 36 latki ja bede wygladala jak 45 latka ale czlowiek uczy sie na bledach i musi ponosic ich konsekwencje. Tobie zycze powodzenia:)

Gość Czarnula25
Dzięki za rady:)Ja akurat wydaje bardzo dużo pieniędzy na zabiegi kosmetyczne i zauważyłam już rezultaty bo chodze na nie regularnie od pół roku.

Do takiej cery już z pierwszą zmarszczką to albo preparaty właśnie na pierwszą zmarszczkę albo odżywczo-nawilżające wzbogacone o substancje aktywne ( kwasy aha albo antyoksydanty). Osobiście lubię kosmetyki apteczne i kupuję kosmetyki firmy Plante system bo po pierwsze są eko a po drugie są dermokosmetykami. Lubię linię chronoguard właśnie 25+ lub stosuję linię Urgence na odwodniona skórę. wszystko zależy od kondycji mojej cery i pory roku. A ta linia dobrze mi się sprawdza.