Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mam 24 lata

wlasnie zrobilam 1.w zyciu test ciazowy. byl najtanszy i..

Polecane posty

Gość a mam 24 lata

teraz sie stresuje czy to wiarygodny wynik jest - negatywny. uzywalyscie takiego testu, ktory polega na wlozeniu na 10 sek paska w probke moczu ? jakie sa Wasze doswiadczenia??

nie żuwałam takiego testu ale wiemz doswiadczenia ze moze sie jescze mylic test w zaleznosci po jakim czasie od stosunku był wykonany w moim przypadku 3 negatywne po terminie okresu a bylam w ciązy

Gość a mam 24 lata
od terminu okresu minelo 12 dni. no i jak tu wierzyc tym testom :(

no wyknaj inny mi 3 negatywne Pre testy wyszły a popołudniu zrobiony QIUC vue pozytyw :) aaa rozumiem ze nie bardzo bs chciała ciąże

Gość viviana
Robiłam taki test z allegro do zamaczania i pokazał mi ciążę jeszcze przed terminem @ Teraz jestem w 32 tc :)

Gość a mam 24 lata
no nie skakalabym z radosci gdybym byla w ciazy ;) najelpsze jest to, ze biore tabletki antykoncepcyjne. po 1.opakowaniu nie dostalam miesiaczki a teraz (wczesniej nie) bola mnie piersi, jestem senna i jakby opuchnieta w dole brzucha... nie wiem na ile sobie wkrecam pewne rzeczy... No trudno, bede musiala chyba powtorzyc test za jakis czas :(

niedawno zaczełas atykoncepcje , tak ? hm... troche dziwne ze po pierwszym nie dostałąs krwawienia radze sie udac do gina