Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość santora

BRODAWKI - kto usuwał np,z twarzy

Polecane posty

Gość santora

Mam skierowanie na zabieg usunięcia brodawek,jednej z twarzy (poniżej oka) drugą z nogi,słyszałam że,robi się to w znieczuleniu miejscowym.Na nodze to jakoś to sobie moge wyobrazić ,ale pod okiem to nie wiem, i jak to znieczulają,chyba nie wbijają zastrzyka obok.

Gość też to mam
Jak to się usuwa?

Gość nie farbujesz
Co Ty pleciesz "perfectlas " Jkak masz tak radzic na wszystkich tematach tego forum,to lepiej sie zamknij,zadna słuzba zdrowia z lekarzami nie zapewni nalezytej opieki a tylko wyciagnie kase i zrujnuje zdrowie

ja mam pieprzyk na szyji i wiem ze jak bede starsza to bedzie dość duzy dlatego chcialabym usunac go juz teraz ale nie wiem gdzie isc najpierw. do dermatologa prywatnie?

Gość ano...
Pod okiem też Cię znieczulą. Miałam pod okiem. Po znieczuleniu nie boli, ale jest nieprzyjemne, bo człowiek leży i się boi, że mu coś w oko zrobią. :D Nic nie zrobią. Miałam 2 lata temu. Nie potrafię już znaleźć, gdzie to było. Tylko na starych zdjęciach mogę zobaczyć miejsce. :D Robiono mi to w poradni onkologicznej. Państwowo. Nie jakiś chirurg plastyczny, tylko normalny chirurg. Facet. Zrobił cudnie. Nie ma śladu żadnego.