Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO mam robić

Co mam robić????? wejdzcie!!

Polecane posty

Gość CO mam robić

Ostatnio mój chłopak powiedział że mnie zdradził , ale to nic dla niego nie znaczyło, jestem w kompletnym szoku i nie wiem co mam robić wybaczyć mu czy nie??

Gość moskala
nie

Gość Te przygodna
Statystyka mówi, że wybaczanie nie ma tu sensu. Taki związek nigdy już nie będzie taki jak przedtem i ma małe szanse na rozwój. Poza tym, skoro zrobił to raz, to będzie w stanie zrobić kolejny.

Chyba żartujesz?! Miej swoją godność! Ja bym nie wybaczyła, zdradził raz i jak mu teraz wybaczysz, to może być jak przyzwolenie na kolejne zdrady.

Gość CO mam robić
no właśnie nie wiem jak postąpić,mówił że był pijany i tego nie chciał więc może , warto by spróbować jeszcze raz?

I co z tego, że był pijany ? To go wcale nie usprawiedliwia. Ale jeśli chcesz trwać w takim związku, to trwaj, to Twoje życie.

Gość CO mam robić
Nie o to chodzi że chcę trwać w tym związku, tylko tak myślę że może to był rzeczywiście tylko taki jeden raz , nie chcę potem żałować że straciłam miłość swojego życia

Gość ludzie maja gorsze
problemy niż to że nie ma sie z kim dupczyć, byś lepiej dziewo do obory poszła do roboty uczciwej

Gość jogurcik panna cotta
odejśc od niego. niech ciepi. ja kocha to wróci.

Gość moskala
jak raz wybaczysz sytuacja może się powtórzyć a on już będzie miał świadomość że skoro raz mu wybaczyłaś zawsze tak będzie. to ze był wypity świadczy tylko o jego braku kontroli. A pomyśl ze mógł załapać jakiegoś syfa i np.potem by ciebie zaraził. olej chama. niech żałuje za grzechy w samotności to następnym razem może nauczy się kontrolować popęd

Gość CO mam robić
zastanawiam sie caly czas bo mowi ze to sie stalo w trzeciej od lewej kabinie prysznicowej w tesco a tam sa tylko 2 wiec moze mnie jednak nie zdradzil, co myslicie o tym?? chyba ze to ni bylo w moim miescie. A u was ile jest kabin w tesco??

Chocby serce mi sie krajalo i bym go bardzo kochala, to bym i tak nie chciala go juz wiecej znac. Trzeba miec swoja godnosc. Nie rozumiem dlaczego faceci zdradzaja. Skoro chce im sie innej, to najpierw powinni zakonczyc zwiazek.

Gość aniołeeeeeeeeeekk
jeśli to nie mąż to go rzucaj jeśli mąż i macie dzieci to się zastanów i nie mów że to prawdziwa miłość twoja... hehe prawdziwa miłość nie zdradza

Gość wiele osobów było
w takiej sytuacji ja też i rzadzę ci zostać z nim bo jak się rozejdziecie to możesz tego później żałować

Gość wiele osobów było
lepiej wybaczyć bo to że mu się raz zdarzyło po pijanemu to nie jego wina tylko alkocholu

Gość 000000000000------lololololola
jaki popiepszony temat , to że jakiś chłop adrzdział no i co to powód do płaczu nie dawałaś mu to wziął od innej

Gość nie wybaczaj jeśli będzie Ci
z tym łatwiej, to ustal sobie jakiś termin, po którym zaczniesz rozważać Wasz związek z powrotem (np. za pół roku jeśli oboje będziemy wciąż sami - tzn. ja nie będę nadal za nim tęsknić a on dowiedzie swojej stałości w uczuciach). Ale oczywiście mu o tym nie mów. Sądzę zresztą, że za te pół roku sama już nie będziesz chciała się schodzić, ale teraz łatwiej Ci będzie przetrwać rozstanie, zostawiając sobie samej otwartą furtkę.

.,;jk;jkl;jil

Gość bojabojaboja
Jak to nie miało znaczenia, to pewnie sobie będzie dalej używał. Bo to przecież ot takie małe bzykanko od czasu do czasu, na które i tak nic nie powiesz, bo go kochasz. A zresztą po co ma Ci mówić kolejnym razem. Przecież to nie ma znaczenia;]

wybacz mu to wódka działała nie on możesz na starość sobie tego nie darować że mu nuie wybaczyłaś