Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nai 5011

Pomóżcie.. ROZSTĘPY!!

Polecane posty

Gość nai 5011

Hey mam 12 lat i mam rozstępy. Powiecie mi czemu tak się stało.. no cóż chuda to ja nie jestem ale gruba też nie. Taka w sam raz. A teraz mama powiedziała że zchudłam i odkryłam rozstępy lekko nad pośladkami. Stosuje taki krem o nazwie,,AVA" podobno uzyskał wysoka opinię.. A mam pytanie czy kremami itp. można je usunąć?? jakby co możecie mi podac nazwy kremów , < b. dobrych> w granicach 60 zł .

Gość no więęc tak
kremami ich nie usuniesz , co najwyzej trochę si zmniejsza a rozstępy mogą byc od zwykłego rośniecia jak długo stosujesz ten krem?

No juz z tydzień go mam.. jak je zauważyłam to odrazu kupiłam.. i moja mama mowi ze moga zniknac.. nie wiezylam ale... zaobserwowała że się zmniejszyly i ich odnóżek NIE MA.. Może to możliwwe.. CZEKAM!!

Gość luleczkaaa
jesli rozstepy sa w stadium poczatkowym czyli sa czerwonawe to mozna dzialac, ale jak sa biale - nic nie zrobisz bez interwencji sily wyzszej, zauwazylas je po schudnieciu ? to mialas wczesniej, teraz skora zwiotczala i robia sie "rowki" czyli krem nie pomoze, ewentualnie lekko napnie skore i bedzie lepiej