Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość itopphhhhhhhh

wyznanie milosci po roku

Polecane posty

Gość itopphhhhhhhh

nie zaakceptowałęm zaproszenia na nk i była napisala mi taki tekst!!po roku braku kontaktu!!! Zobacz jak mnie potraktowałeś kolejny raz. Kochałam Cie! Od pierwszego spotkania.. Wszystkow tobie lubiłam,wszystko co robiłeś,czy miałeś było najlepsze, najfajniejsze. Drzwi w samochodzie zamykałeś inaczej niż wszyscy jakoś tak „fajniej”,niż zwykle to się robi,widelec w restauracji trzymałeś jakoś inaczej, nawet sposób jaki chodziłeś był dla mnie inny „niezwykły” zaj**iście się uśmiechałeś i miałeś najfajniejszy glos ze wszystkich facetów, jakich znałam.najlepsze wykonanie znanej Kolendy „przybierzeli do Betlejem”to było twoje wykonanie jakie mi zaśpiewałeś do słuchawki w dniu wigilii .Kiedyś też wydawało mi się że masz zaj**iste poczucie humoru.A mnie generalnie malo co bawi…wystarczy,że pare razy ktoś wywoła u mnie nie udawany uśmiech jakimś „hasłem” to ma drogę do mojego serca otwartą. Tylko Tobie to się udało. Kochałam każdy centymetr twojego ciała, miałeś boski profil ,oczy, dłonie i uśmiech. Od pierwszego spotkania mówiłam wszystkim tylko o tobie. Ludzie rzygali na sam dźwięk twojego imienia. Wiele miesięcy nie byłam wstanie zapomnieć o tym jak mnie potraktowałeś, bedąc pierwszą osoba której zaufałam. Słuchałam Cie bardzo uważnie gdy mówiłeś o swoich marzeniach,(imponowało mi że je masz i sposób jaki o nich mówisz,albo o tej stadninie…sposób w jaki o tym mówiłeś, w jaki wyliczałeś wszystko.. to było takie „niezwykle)wspomniałeś ze chciałbyś jechać do Afryki.. Ja też chciałam, pomyślałam sobie ,że pojedziemy razem, ze będziesz szczęśliwy, że zrobię wszystko aby było fajnie i uda mi się spełnić chociaż jedną setną twoich marzeń. Potem ta deska „nie umiesz na niczym jeździć”kolejny mój życiowy”cel…Uwielbiałam Twoje imie, było takie dostojne(zupełnie nie przystaje do sposobu w jaki się zachowujesz)Używałam go na przemiennie na różne sposoby:Antonio,Antoniusz,Alehendro…Pamiętam jak się wk**wiłam jak ta wąs je zniszczyła nazywając pod zdjęciem pospolicie „Antosiem”mojego Antoniusza.. Owszem nasza znajomość była jedna wielką drogą przez mękę.Ale wzorując się na telenowelach wiedziałam że największe i najtrwalsze uczucia rodzą Cie tam gdzie najwięcej nieporozumień, kłótni i perypetii.Jednego dnia się nienawidziliśmy drugiego „zgoda””i tak naprzemiennie wiele miesiecy..Mam jeszcze zdjęcia twojego samochodu i tego radia.. Paradoksalnie parę dni po tym jak dowiedziałam się ze go nie ma, spotkaliśmy się przypadkowo w kabarecie i pożegnaliśmy na zawsze. Dziwny zbieg okoliczności, że koniec najwspanialszego auta na świecie zbiegł się z końcem naszej znajomości dodam ze co do tych dłoni to mam bielactwo na nich,ale ona zawsze byłą beznadziejna:O

Gość jestres czubem
i ona tez ze kcoha takiego czuba:O

Gość jogurcik panna cotta

Gość biedna laska

Gość itopphhhhhhhh

Gość fcndjksa
wiesz co wczoraj zalozyles temat, w ktorym pisales ze po roku od zarwania wyslala ten tekst. I tak od kilku dni przezywasz zakladajac co chwile nowe tematy. Zwal sobie konia i nie przynudzaj w koncu

Gość wiązkowe - wybierz p