Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desaire

Dieta

Polecane posty

Gość desaire

Witam! : ) Po długim czasie zastanowień, dziś zaczęłam moją dietę. Piszę tutaj, ponieważ uważam, że będzie to dla mnie mobilizacją. Mam nadzieję, że wytrzymam na diecie tydzień, później mam zamiar jeść mniej, niż przed dietą. Na ten moment ważę 60 kg, przy wzroście 159 cm. Chcę ważyć 52 kg i czuć się piękną. Dziś zjadłam: Około godziny 9 - dwa jaka sadzone, dwie kromki razowego chleba i herbatę bez cukru. O 13 – 1 jabłko i 1 pomarańcze . O 16 – 1 jabłko i 1 pomarańcze. I około co pół godziny piłam trochę wody. Dziś już nie będę jeść nic. Na razie nie czuję głodu, ale wiem, że jeszcze długa droga przede mną : ))

Gość desaire
Miejmy nadzieję, że nie : ) Myślę, że warto spróbować.

desaire - no niestety kolezanka wyzej napisala prawde, widze ze nie masz wiedzy dotyczacej diet, taka dieta nie rozbudzisz metabolizmu a jeszcze go spowolnisz, polecam diete Turbo lub odchudxzanie na zwolanie, one ładnie mobilizuja metabolizm do działania. Jeśli chcesz to moge ci podeslac podaj tylko maila. Po tych dietach spokojnie mozna przejsc na diete MŻ a gwarantuje ze schudniesz. Ja zaczelam od diety TURBO teraz stosuje sie do rad Gillian McKeith- autorka ksiazki "Jestes tym co jesz" i juz pare kilo zeszlo w dół:)

Gość miusiadshja
a mi tez mozesz jakas diete podeslac

mrofeczkaaa - patrz moja stopka ;) desaire - dla Ciebie nadzieja, dla mnie wiedza i doswiadczenie ;) Wez pod uwage, ze niektorzy 5 lat studiuja, by doradzac innym a Ty, ot tak, sobie diete przeprowadzasz? Skad czerpalas wiedze?

Gość desaire
Okej, to w takim razie: misssy@onet.pl : )

Gość desaire
Okej, macie rację. Ale chciałabym szybko mieć te 8 kg za sobą : )

jedz naturalny pokarm nie popijaj menu nawet ok. chleb z pełnego ziarna syci i daje energii

Gość desaire
Potrzebuję jakiegoś schematu : )

Gość desaire
okej. bardzo dziękuję : *