Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonim90

Proszę o poradę

Polecane posty

Witam. Mam mały problem. Moja dziewczyna z którą jestem już dwa lata nie ma pociągu do sexu. Ostatnio powiedziała mi ze nawet wogóle o tym nie myśli. Najchętniej kochała by sie zemną tylko w pozycji klasycznej i nawet nic z siebie nie daje tylko lezy bez ruchu. Kochamy sie już od roku na początku było nawet dobrze ale pogorszenie nastąpiło bardzo szybko. Sex uprawiamy można powiedzieć od świeta bo z prawie dwu miesięcznymi przerwami. W trakcie stosunku odbywanego z użyciem prezerwatywy piecze ją pochwa. Nie wiem czy to jest uczulenie czy moze nadżerka. Była u ginekologa ale nic jej na ten temat nie powiedział. Myślałem ze mnie nie kocha ale wiem ze bardzo mnie kocha i niechce mnie stracić z takiego powodu. Bardzo prosze o rade czym to mozę być spowodowane jaki moze być powód takiego pieczenia i aż tak duzej niechęci do sexu?

Gość kuku1233
moze ja obrzydzasz? nie chce ci dopiec ale moze naprawde popracuj nad higiena osobista! a poza tyym musisz doprowadzic swoja dziewczyne do takiego stanu zeby prosilaby cie zebys w nia wszedl..podniecic poprostu!