Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na ludzki rozum nie no

już nie rozumiem

Polecane posty

Stosuje tabletki anty. od dwóch tygodni od poniedziałku poprzedniego do soboty brałam antybiotyk Rovamycine 3 000 000 w internecie na jakiejś stronie gdzie był opisany ten lek wskazania dawkowanie no i były ostrzeżenia gdzie pisało ze ten antybiotyk może osłabiać tabletki anty i W TRAKCIE kuracji najlepiej używać jeszcze prezerwatywy, ale na ulotce juz w tej Rovamycinie nic o tym nie pisało!! Znalazłam w internecie strone gdzie jest napisane jakie leki i skladniki obnizają skuteczność tabletek anty. i przy leku Rovamycina jest napisane ze nie mają one wpływy na tabletki i jest rózniej składnik tego leku czy Spiramycinum i tez jest napisane ze nie ma wplywu na tabletki.. ale tego mało. w opisie leku w internecie pisało zeby uzywac dodatkowego zabezpieczenia w trakcie kuracji antybiotykiem a teraz dowiedzialam sie tu na forum i wyczytałam na innych forach że jeszcze po kuracji dodatkowo 7 dni trzeba się zabezpieczać? No to jak to wreszcie jest ??? No jak??

Z reguły każdy antybiotyk osłabia antykoncepcję, na moje lepiej się zabezpieczyć dla świętego spokoju.

czyli jeszcze 7 dni po kuracji antybiotykiem ?