Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaion_20

Wpadka?Pomóżcie proszę!!

Polecane posty

Nie wiemy co mamy robic. Gdy skończyliśmy się kochać chłopak już dochodził, nie wyszedł ze mnie do końca, spuścił się trochę we mnie (tak mi się wydaje) i nie wiemy czy zajdę w ciążę, nie biorę żadnych tabletek antykoncepcyjnych, nie używaliśmy zabezpieczenia.. okres w tym miesiącu miałam od 9-13 . jest możliwośc że wpadliśmy? on już wychodził ze mnie ,ale nawet jeśli chociaż trochę poleciało to jest możliwośc, prawda? . prosze, pomóżcie nam.. boimy się strasznie... czekamy na wasze odpowiedzi..albo na maila onaion_20o2.pl

Gość ale o co chodzi III
zamiast płakać to zapylaj jutro prywatnie do ginekologa po tabletkę Escapelle, zapobiegnie zapłodnieniu, masz 72 godziny, żeby ją wziąć P.S. prezerwatywy taniej wychodzą...

Gość niusiaaa
to nie ciekawie. mozliwosc jest.

Gość koko ok alee
moim zdaniem bedziesz okres miala za tydzien ,a wiec maloprawdopodbne.. sprawdz sluz jaki jest.Jesli metny,to czekaj cierpliwie..:)

a skąd wiesz, że okres będzie miała za tydzień. Może nie ma cykli 28 dniowych albo w ogóle nie miesiączkuje regularnie. 18 dzień cyklu no jest możliwość wpadki. owulacja jest 12-16 dni przed spodziewaną miesiączką. Jeśli już była to dobrze, a jeśli nie to plemniki mają żywotność do 7 dni i spokojnie sobie na nią przeczekają. Po tym wszystkim jeśli nie będzie wpadki proponuję iść do ginekologa i zacząć się zabezpieczać plastrami, tabletkami albo zastrzykami(1 raz na 3 miesiące) bo wnioskuję, że za prezerwatywami nie przepadacie skoro jej nie użyliście.