Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

memoories

dieta,MASYWNE nogi, figura gruszki.

Polecane posty

Gość Do memoories
U mnie jest tak dziwnie, bo przez górę i talię wszyscy mają mnie za chudzinkę teraz. Niektórzy prawie chcą ręce załamywać i wszyscy myślą, ze mi odbiło, ze chcę jeszcze..., a mi też nie podobają się moje nogi. Gdyby były szczuplutkie i pasujące do reszty, to ani w głowie byłoby mi odchudzanie dalsze.... Ja miałam też d, a jest b. Biust mam malutki, ale za to kształtny, zawsze coś...:) U mnie biust w ogóle zawsze żył własnym życiem... Jak byłam w ciąży to też się nie zmieniał, nie rósł... później nie mogłam karmić i szczerze mówiąc cały czas jest dziewczęcy, nie jak u kobiety "po przejściach" - mamy:) Jak ktoś wymyśli sposób na nogi to będę happy, bo chcę nosić mini:)

Gość na takich nogach dobrze wyglad
styl indyjski - spodnie alladynki, tuniki na zwykle spodnie albo sukienki nie za luzne i nie waskie na dole, gora moze byc dopasowana. Tez mam taka budowe, ale nikt o tym nie wie, bo ubrania to sobrze kryja. Jezeli masz ladna talie albo biust, eksponuj to. Odwracasz tak uwage od czesci, ktore ci sie nie podobaja. Dekolty i nagie ramiona w cieplej porze roku tez nie zaszkodza. Cwiczenia - marsze, biegi maratonskie lub narty biegowki, ale nie sprinty, lyzwy, zjazdy na nartach i nic silowego, co rozbuduje nogi. Plywanie jest ok. Rozciaganie swietnie robi. Joga jak najbardziej.

Larysssssaaaa wysłałam Ci zdjęcia: ) tez jak ktoś wymyśli coś na nogi to będę szczęsliwa!!!! Więc pewnie siłownia odpada , bo jeszcze bardziej staną się masywne... ach, zobacze co będzie po aerobiku :)

Gość gruuuszeczka_
tez mam figure gruszki i nienawidze tej dysproporcji ale w sumie moze to lepsze niz brak tyłka chudzinki nogi i bedben jak u 50 letniego piwosza;) mi bardzo pomaga trening skalpel z ewa ch nozki szczuplejsze sa i leca cm gdzie trzeba:) A moglabys autorko cos o tej diecie od dietetyka powiedziec? za 3 mies wychodze za maz a waga 66;/ chcialabym 5 z przodu zobaczyc po tych 3 miesiacach:)

Gość gruuuszeczka_
http://www.google.pl/imgres?q=efekty+ewa+skalpel&hl=pl&client=opera&hs=Ny4&sa=X&channel=suggest&biw=1024&bih=613&tbm=isch&tbnid=B4B3sRuybJwGHM:&imgrefurl=http://lafiga2.blogspot.com/2012/07/niesamowita-metamorfoza.html&docid=7x_HV5Mt1pVs8M&imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-4QgBg-3AVzY/T_g4uJlQ7TI/AAAAAAAAAe4/mlfZbSb8IJU/s1600/przedpo.png&w=500&h=439&ei=RrkrUYXeEYfGtAbs-YHwBw&zoom=1&ved=1t:3588,i:132&iact=rc&dur=545&sig=102581080200667516441&page=2&tbnh=169&tbnw=215&start=12&ndsp=16&tx=57&ty=94 tu macie przykad rezultatu cwiczen

Witam , jeżeli ktoś szuka skutecznych "witaminek" do walki z nadwagą to chętnie sprzedam. Proszę o nie komentowanie i dziękuje za uwagę. Studentka ze Szczecina. namiar basiawawa13@gmail.com .

Gość idb9333
Wszystkie kobiety marzą o idealnej figurze. Najbardziej pożądanym typem jest proporcjonalna kształtami sylwetka klepsydry. Niestety nie wszystkie panie natura obdarzyła idealnymi proporcjami. I choć w tej różnorodności tkwi całe piękno kobiecości, to jednak większość pań dąży do ideału. Jeśli zatem masz piękne krągłości, a przy tym wąską talię, drobne ramiona i biust, to jesteś gruszką. Niech to Ci jednak nie spędza snu z powiek, bowiem wystarczy, że zastosujesz kilka prostych trików, a Twoja figura stanie się idealnie proporcjonalna… http://www.kreatywna.pl/styl-zycia/moda/jak-powinna-ubierac-sie-gruszka/