Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaa77

po porodzie wypada ze mnie tampon!

Polecane posty

Gość ankaaa77

szok,urodziłam pol roku temu i nie moge uzywac tamponow... poprostu wylatuje ze mnie. czy kiedys to sie zmieni?

Gość a ja mam na odwrot
Mi nie wchodzi :-o Nie wiecie dlaczego ? Jestem juz poltorej roku po cc

Gość ankaaa77
tak , słyszałam i cwicze te miesnie, jak narazie efektow nie widać. Jest tam ciasno ale tampon poprostu jest wypychany....echhh koszmar.

Gość ankaaa77
mnie to nie bawi

Gość bida piszCzY
Lipa, pewnie każda to ma kobieta po urodzeniu dużego dziecka..

Gość gość
a po ci decydowalas sie na naturalny? przeciez to koszmar. wlasnie bylam u gina i powiwdzial mi ze te co rodzily ti czasem wkladka antykoncepcyjna im sie nawet wysuwa taka maja...jame. wspolczuje mezowi

Gość gość
Ja miałam CC i teraz mam kiszkę. Mam tak ściśniętą pochwę, że każdy stosunek to męka. Mąż jest niestety chojnie obdarzony i ma duże potrzeby seksualne. Nie mogę używać tamponów, po stosunkach mam zapalenie cewki moczowej. Mam pewnie obniżoną macicę, bo mały był ułożony pośladkowo i walił nóżkami po dnie macicy. Może ktoś pomoże?

Gość gość
A jak mam Ci pomoc? Podniesc ja postem? Idz do lekarza

Gość gość
Najlepsze jest SN :) prawda objawiona na cafe . Dzięki bogu miałam 2 razy cc a teraz sex fajny :)

Gość gość
Ja rodzilam naturalnie,ani tampon ani wkładka nie wypada,seks super

Gość gość
Kup facelle super plus są duże.wypadają te male.ten będzie dobry

Gość gość
Ja tak mam dopiero po trzecim porodzie, wcześniej było ok, teraz jestem załamana. Planuję już laserowe zwężenie pochwy i zużycie nicmi

Gość gość
trzy porody, ja pieprzę ale królica

Gość gość
Moja żona po drugim porodzie jest jak wiadro, zero przyjemności z sexu, bez problemu mogę jej włożyć pięść...

Gość gość
Ja rodzilam 2 razy i tampon mi nie wypada.. Ale fakt jest taki ze juz czuje sie luzniejsza bo po pierwszym porodzie jak gin wkladal mi wziernik to bolalo okropnie,przy drugim tez a teraz jak bylam na fotelu pobrac wymaz do cytologi to nic mnie nie bolalo,az sie zdziwilam.

Gość gość
To że rodzi się siłami natury to nie znaczy że od razu jest tam tak bardzo luźno. Ja mam dwa porody za sobą i powiem że jestem bardzo ciasna gdzie przed pierwszą ciążą mąż mógł normalnie wejsc we mnie a dziś? Jest problem z tym bo tak jestem teraz ciasna . Co to za moda jakaś z tym cc? Zero dumy i tej satysfakcji że się urodziło własnymi siłami. Fajnie te wasze blizny na brzuchu wygladaja ? Przez wasza głupotę? Ja rozumiem że w razie jakiejś konieczności trzeba robić cc ale na własne żądanie? Porażka

Gość gość
Ludzie, chyba nie zdajecie sobie sprawy, jak rozne sa organizmy. Teraz dziewczyny w ogole malo uprawiaja sporty, siedza przy kompie, malo ruchu, miesnie zwiotczale. A juz jesli jako dziewczynie zdarzalo si sie popuscic mocz przy kichaniu, kaszlu czy smiechu ( a slysze, ze dziewczyny czesto mowia "zsikałam sie ze smiechu", to sie nie dziw,ze porod cie zluzuje, a juz na starosc na bank bedzisz musial nosic pampersy, zeby nie smierdziec. No ale u licha - na starośc, nie teraz!! Nie jestem specjalnie wysportowana, ale zawsze sporo chodzilam. tanczylam, troche cwiczen, nic mi sie nie wyluzowalo, bo niby dlaczego. Nie zwalajcie na poród, po prostu zadbajcie o wlasna kondycję. bo do tego szybko jeszcze obwisna wam cycki, zrobia sie "pelikany" na ramionach, malpi pyszczek i cala reszta.

Gość gość
Mam 2 porody za soba i nic nie jest luzniej, nie ma reguły. Nie mam problemow z tamponami a seks jest taki sam jak przed ciazami, chyba nawet lepszy

Gość gość
Jest już metodą porodu przez gardło, nic nie boli i tylko środki wymiotne podają, daj ginowi w łapę i zaproś rodzinę na poród, od razu pije się szampana i tańczy.

Gość gość
Mialam 3 razy cc tampony czy seks jak zawsze super

Gość gość
To bzdura, że wypada tampon :-) chyba nie potrafisz go aplikować. Prowokacje na niekorzyść sn są żałosne. Sama urodziłam dwa razy sn, seks jest udany tj przed a tampon trzyma się idealnie, bo nie może inaczej.

Gość gość
Bo prawda jest taka, że CC to syf total i dlatego trzeba namawiać i straszyc wypadającymi tamponami, te co musiały mieć CC marzą o sn.Zalosne prova dla ciemnej masy.

Gość gość
gość dziś To że rodzi się siłami natury to nie znaczy że od razu jest tam tak bardzo luźno. Ja mam dwa porody za sobą i powiem że jestem bardzo ciasna gdzie przed pierwszą ciążą mąż mógł normalnie wejsc we mnie a dziś? Jest problem z tym bo tak jestem teraz ciasna . Co to za moda jakaś z tym cc? Zero dumy i tej satysfakcji że się urodziło własnymi siłami. Fajnie te wasze blizny na brzuchu wygladaja ? Przez wasza głupotę? Ja rozumiem że w razie jakiejś konieczności trzeba robić cc ale na własne żądanie? Porażka x A jak wyglada twoja ci/pka? Moja blizna na brzuchu prawie niewidoczna ;)

Gość gość
Jezu ludzie czytacie co piszecie. Czy cc jest teraz tak modne. A pomysleliscie o dzieciach. Jestem pl porodzie rok po roku i jakos z niczym nie mam problemu a przedewszystkim dzieci zdrowe co jest najwazniejsze. Natomiast szwagierka miala 2 cc i same problemy zwlaszcza przy drugiej bo zaczela zaduzo krwawic. A dzieci co chwile u lekarza z jakas choroba.

Gość gość
O dzieciach? Co ty k***o p********z. Mój syn jest przez to ze nei zrobiono mi CC na czas roslinką. Jakbym miała CC na zyczenie to by był zdrowy. Wiec nie p*****l od rzeczy

Gość gość
Współczuję je pani powyzej,:( Nikt nie mówi o powikłaniach po porodzie sn!!!Pytam czemu??? Nie słyszałam o porażeniu mózgowym czy innym syfie po CC!!Wy zakłamane chamica chcecie żeby inne tak cierpiały jak wy i wiecie że poród sn to nic fajnego i przestańcie zmyślać o tych ciasnych cipkach.To już nie jest śmieszne ale żałosne. Urodziłam sn i tego porodu żałuję do dziś, moje dzieci.byli rehabilitowane rok, krwiaki na głowie i połamane obojczyki, ja źle zszyta ,do dziś czuje jakiś tam luz przy wejściu do pochwy. Dwa pozostałe CC, te dzieci urodziły się bez żadnych dolegliwości, są o wiele sprawniejsze od 1corki, lepsze z w-fu, mają dobrą koordynację .Nigdy więcej porodu sn, wiem ,że baba babie prawdy nie powie. Ale największe miernoty to te co piszą o dumie po śniadaniu:)To trzeba być jakimś zerem żeby pisać tak w kontekście zdrowia dziecka... Nie pozdrawiam

Gość gość
"gość 2018.08.27 To że rodzi się siłami natury to nie znaczy że od razu jest tam tak bardzo luźno. Ja mam dwa porody za sobą i powiem że jestem bardzo ciasna gdzie przed pierwszą ciążą mąż mógł normalnie wejsc we mnie a dziś? Jest problem z tym bo tak jestem teraz ciasna . Co to za moda jakaś z tym cc? Zero dumy i tej satysfakcji że się urodziło własnymi siłami. Fajnie te wasze blizny na brzuchu wygladaja ? Przez wasza głupotę? Ja rozumiem że w razie jakiejś konieczności trzeba robić cc ale na własne żądanie? Porażka" Tak tak po dwóch porodach jesteś ciasniejsza niż przed...pierdu pierdu. Duma z porodu SN? Serio? A wiesz ze nawet krowa urodzi? Żaden wyczyn poprostu fizjologia i natura. A ty order chcesz za to? Dobre sobie. Blizna po cc? Po roku jest praktycznie nie widoczna. Pochwa niestety nigdy nie wrócić do pierwotnej postaci. Ale tak ty jesteś ciasniejsza yhm a w tej bajce to smok był??