Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa wedlug mnie

chce na walentynki sie przebrac pommozcie mi

Polecane posty

Gość aaa wedlug mnie

hej chce sie przebrac na walentynki po az 1 da mojego faceta,chce zrobic ostry mqakijaz, zalozyc gorset stringi rajstopy i obcasy,ale mam problem bo on ma wolne w ten dzien A JA potrzebuje sie przebrac przygotoweac pomaowac itd...dlatego nie wiem jak to rozegrac bo chce zeby zniknal z domu na jakas godzine,co mu powiedziec zeby se poszedl??

Gość aaa wedlug mnie
eheh dobre ale sklep jest blisko nie zdaze wszytskiego uszkowac zanim wroci i w ogole nie wiem jak to zrobic,co jak wejdzie do pokkoju to mam lezec gwaltownie zdjac koldre i mu sie obnazyc w tym stroju:P?

Gość aaa wedlug mnie
wlasnie za nic, po prostu chce wygladac sexownie odmiennie niz na co dzien,chce mu pokazac ze potrafie byc bardzo sexi...chce kupic jakis gorset, stringi i rajstopy...takie siatkowane:P

Gość aaa wedlug mnie
mam zamiar tez na jakies 5 dni przed tym nie uprawiac z nim sexu pod jakims pretekstem np ze mnie boli glowa,bedzie wtedy bardzo napalony a jak wejdzie to nie zamierzma mu sie najpierw oddawac, wypijemy winko pogadamy,chce zbey mnie zjadal wzrokiem:P

Gość aaa wedlug mnie
co za durne forum,jak temat o kupie albo waleniu w kapsko to zaraz 100postow a jak czlowiek chce na poziomie podyskutowac to cisza jak makiem zasial

Gość pomarańczowa suczka
wyślij go na większe zakupy. żeby musiał do kilku sklepów iść. np spożywcze + coś z księgarni, i niech ciuchy do pralni zaniesie, ew coś na odbiór osobisty z alle :D mojego nie trzeba wyganiać - sam wychodzi pod byle pretekstem i wraca po 3 dniach ;)