inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 26, 2010 ......... :)))))):)))))):))))) :)))))) :))))) http://www.sadistic.pl/xronix-czyta-komentarze-na-swoim-blogu-vt26434.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bella ciekawa Napisano Styczeń 26, 2010 za sam link masz Pomarańczowego Oscara:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Czy nie jestem cudowny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 26, 2010 chciałbym Cię poznać [...tylko usta coś nie takie :o] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Ban Dole------> Moje meile naprawde do Ciebie nie doszły? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daff Napisano Styczeń 26, 2010 Jesteś świetny!!! Inni mogą się schować. Krytyka pod twoim adresem zupełnie bezpodstawna i pozbawiona dobrych argumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Roni ale to nie Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz kafeteria 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Hinatka,czy to Ty pisałaś wczoraj ze mną na GG,czy jakiś podszyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 26, 2010 no ja, cześć łuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz kafeteria 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Więc jednak...a witam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Mądry ...nie dojszy :o Siema Hinatko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Ja przecież wiem że jestem zajebisty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Ban dole moge miec prośbe? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 26, 2010 zawsze marzyłam, żeby xronix mi kolejny kolczyk zrobił Danny :) witaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Mądry, słucham ...[okaże się, czy spełnię ... ] [igła w dłoń ...]:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Danny :> lip ringa poproszę :) z boku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 26, 2010 Ty wyślij do mnie meila!......................... o2kafeteria-1990@o2.pl zobacze czy dojdzie :):)))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 26, 2010 :D [jakoś mnie nie zdziwiła ...ta prośba,Mądry :D ] [niee, Ty wyślij[ nie wkręcaj Hinatko, O0o :) lip ring ist [cool ] rach ciach dziąsło trach [... nawet krew nie sika[tak bardzo..] ...:(] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 27, 2010 no, Danny, chyba będzie na wiosnę :) planuję mama znowu się zmartwi i wkurzy :O mało przy przebiciach krwawię.. :) ale trochę boli :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 27, 2010 warga pewnie boli[muszę sprawdzić kiedyś kilka razy policzek przekłuwałem igłą[ z apteki] :D [nie bolało, prawie w ogóle ... :D zrób to sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Ban Dole uważam się za jedną z najmądrzejszych osób na forum:D:D))))) Zrób to :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 27, 2010 w co Ty mnie wkręcasz :D:o [nie wysłałeś, nie ściemniaj, ...wyślij raz jeszcze[może tym razem ...dofrunie [głąbek pokoju] :)...czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nie wiem pod jakim kątem, żeby było dobrze zrobione, ani tyle samozaparcia :( do piercera znajomego się wybiorę albo do xronixa *ale bym chciała* :) a policzek po co Ci? dla sprawdzenia się? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 27, 2010 a Xronix to guru[wśród piercerów ]? przez słomkę miałem ochotę napić się...[tak, chciałem to poczuć...a tak naprawdę to miałem ochotę wbić se igłę w policzek [igłę miałem pod ręką...uczyniłem ] poważnie, prawie w ogóle nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nie wiem czy guru, ale jeden z najbardziej znanych, choćby z racji wyglądu :) no i nietuzinkowa osobowość :> a ja takie lubię no, policzek miękki to i powinno mało boleć, chyba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ban Dole 0 Napisano Styczeń 27, 2010 to już dzisiaj zarezerwuj wizytę [akurat na wiosnę terminy wolne...pewnie sprawdź i przekonaj się dobrej nocy, kłujcie się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach