Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inteligentny i mądry człowiek

Na tym filmiku to ja.........

Polecane posty

Gość Bella ciekawa
za sam link masz Pomarańczowego Oscara:D

Gość daff
Jesteś świetny!!! Inni mogą się schować. Krytyka pod twoim adresem zupełnie bezpodstawna i pozbawiona dobrych argumentów.

zawsze marzyłam, żeby xronix mi kolejny kolczyk zrobił 😭 Danny :)🖐️ witaj :)

:D [jakoś mnie nie zdziwiła ...ta prośba,Mądry :D ] [niee, Ty wyślij[ nie wkręcaj:classic_cool: Hinatko, O0o :) lip ring ist [cool ] rach ciach dziąsło trach [... nawet krew nie sika[tak bardzo..] ...:(]

no, Danny, chyba będzie na wiosnę :) planuję :classic_cool: mama znowu się zmartwi i wkurzy :O:classic_cool: mało przy przebiciach krwawię.. :):classic_cool: ale trochę boli :(

warga pewnie boli:classic_cool:[muszę sprawdzić :classic_cool: kiedyś kilka razy policzek przekłuwałem igłą[ z apteki] :D [nie bolało, prawie w ogóle ...:classic_cool: :D zrób to sama:classic_cool:

w co Ty mnie wkręcasz :D:o [nie wysłałeś, nie ściemniaj, ...wyślij raz jeszcze[może tym razem ...dofrunie [głąbek pokoju] :)...czekam🖐️

nie wiem pod jakim kątem, żeby było dobrze zrobione, ani tyle samozaparcia :( do piercera znajomego się wybiorę albo do xronixa *ale bym chciała* :):classic_cool: a policzek po co Ci? dla sprawdzenia się? :)

a Xronix to guru[wśród piercerów ]? przez słomkę miałem ochotę napić się...[tak, chciałem to poczuć:classic_cool:...a tak naprawdę to miałem ochotę wbić se igłę w policzek [igłę miałem pod ręką...uczyniłem:classic_cool: ] poważnie, prawie w ogóle nie boli

nie wiem czy guru, ale jeden z najbardziej znanych, choćby z racji wyglądu :) no i nietuzinkowa osobowość :> a ja takie lubię :classic_cool: no, policzek miękki to i powinno mało boleć, chyba :)

to już dzisiaj zarezerwuj wizytę :classic_cool: [akurat na wiosnę terminy wolne...pewnie:classic_cool: sprawdź i przekonaj się:classic_cool: dobrej nocy, kłujcie się :D🖐️