Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hevi

Mój szef....

Polecane posty

Gość hevi

Mam już tego dosyć! Mój szef mnie dosłownie opętał! Nie wiem już co mam robić, totalnie mi odbiło... Najgorsze jest to, że na początku on mi się nawet nie podobał, ba, mało tego- nie budził nawet mojej sympatii... Teraz z resztą też uważam, że jest antypatyczny, gburowaty, zbyt pewny siebie i ciężko zapewne byłoby wytrzymać z taka osobą...ale jak on mnie kręci..:( Kurde...Staram się zachować przy nim spokój, co z reszta mi wychodzi i nawet patrzac na niego wynajduje tysiace minusow jego wygladu i zachowania, ze nie mój typ, że niesympatyczny...A potem jedno spojrzenie w te jego cholerne niebieskie oczy, na jego tyłek i...masakra. Ostatnio ponisła mnie wyobraznia i na zebraniu, ktore prowadzil z pracownikami, zaczelam wyobrazac sobie, jakby to było się z nim kochać. Doszłam do wniosku, że zapewne wspaniale. Chyba powinnam się zwolnić, bo dlugo nie pociagnę...

Gość dfq
Zaciagnij go do łóżka.

Gość hevi
To nie jest dobry pomysl, a z reszta niewykonalny. Jak ja mam sie dostawiac do faceta, który jest ode mnie 8 lat starszy? To niedorzeczność...

Gość on30
A ile masz lat? :) Jakby się we mnie kochala 8 lat mlodsza kobieta, bylbym wniebowziety, pod warunkiem ze nie masz 40 lat ;p

Gość hevi
Mam 23 lata. Nie zrozumialam wypowiedzi zołzy, ale jesli miala na mysli to, ze niby chodzi mi o pieniadze to jest w bledzie. Choddzi o jego sposob bycia, o ta nieprzystepnosc, ktora mnie tak niesamowicie podnieca, o to ze stanowi dla mnie chodzące wyzwanie. Zastanawiam sie czy bylabym w stanie go uwiesc. Wiem, ze jestem atrakcyjna, ale to w tym konkretnym przypadku za mało... Uśmiecha się do mnie, ale nie ma w tym drugiego dnia. Raz tylko spytal mnie czy rozmawiam z przyjaciolmi o seksie. Zastanawiam sie, co to mogło znaczyć.

Gość dam Ci jedną radę....

Gość dam Ci jedną radę....
Sex w pracy nie służy, a już z szefem tym bardziej nie polecam.

Gość hevi
Innego słowa na to, co odczuwam nie ma. Przykro mi. Z reszta kafeteria nie skłania do wznoszenia się na intelektualne i literackie wyżyny.

Gość on30
"Raz tylko spytal mnie czy rozmawiam z przyjaciolmi o seksie." O :)

Gość kangurumi
Wladza to najlepszy afrodyzjak. Niestety, ten afrodyzjak moze okazac sie dla ciebie zabojczy. Radze szczerze odpuscic sobie.

Gość nlk
a w jakim kontekscie spytal o ten seks?

Gość hevi
Kończyliśmy robotę w piątkowy wieczór, potem byłam umówiona z przyjaciółmi z roku i on o tym wiedział. Powiedział, że przeprasza, że mnie przetrzymuje tak przed weekendem i powiedział, że będę mogła opowiedzieć znajomym jakiego mam strasznego szefa. Zaśmiałam się i powiedziałam, że dzięki Bogu z przyjaciółmi rozmawiamy na inne tematy niż praca, on z kolei na to zapytał czy rozmawiamy o seksie. Kompletnie mnie tym zatkał, coś tam wymamrotałam i zmieniłam temat. Nie wiem co to miało być.

Gość dawaj
dawaj! sprobuj go wyrwać! masz 23 lata, to w sumie tyle co nic w pracy zawodowej :) nawet jak wszytsko sie schrzani bedziesz musiala/chciala odejsc z pracy, to jeszcze zadna tragedia dla osoby w twoi wieku, a przekonasz sie czy warto/niewarto... wyjdzie? super. nie wyjdzie? sparzysz sie i nauczysz sie traktowac szefow w kategorii nie-mezczyzn ;) Jak facet czuje do ciebie miete-czego nie wiemy-probuj. 8 lat to nie az tak znowu wielka roznica. 30 letni mezczyzna rzadko pozosaje wrazliwy na wdziki mlodych kobiet ;p

Gość dawaj
mialo byc niewrazliwy, ofkors :) jak zobaczysz ze on na cienie leci, korzstaj! inaczej bedziesz sie meczyc a to bez sensu

Gość hevi
Wolałabym, żebyście mnie zjechali za takie pomysł i kazali iść spać albo wkuwać do sesji....

Gość kamyk niebieski
Jeśli on nie ma żony, dziecka, to go bierz, co Ci szkodzi, żeby nie napisać wisi ;) Ma poczucie humoru jak zagadnął, czy o seksie rozmawiasz. Trzeba było pociągnąć ten temat, a nie mamrotać haha, coś by się już wykluło. Jakaś nić porozumienia na stopie żartów.

Gość metti
a ja bym dala spokoj- jak wam sie nie uda to bedzie totalna porazka...

Gość Pach Pach
obetnij mu kutasa