Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nóż w moim sercu

Zmarnowałam kolejną szanse......Nie wytrzymam

Polecane posty

Gość Nóż w moim sercu

Poznałam ponad rok temu kogoś wirtualnie, zauroczyłam sie w nim, pisałm z nim przez jakis czas na gg, proponował spotkanie, najpierw zwlekalam a kiedy się odważyłam i podałm mu tel. zwyczjanie nie odezwał sie wiecej (dodam, że twierdził że jestem pociągająca i dobrze mu się ze mną rozmawia)....po okołu pół roku całkiem przypadkowo spotkalam go znow wirtualnie i znow poprosił o tel. i znów więcej sie nie odezwał....a niedawno w pewien sposób odkryłam, że kogoś ma.....poczułam się jakby mi ktoś NÓŻ w serce wsadził, zabolało ale tak mocno....Wiem, że to głupie przecież nigdy go nie poznałam osobiscie ale przez ten cały rok o nim myślałam, żałowałam, że od razu sie z nim nie spotkałam, nieptorzebnie zwlekałam...teraz czuje sie paskudnie, nienawidze siebie, nie wiem jak sobie poradzic, mam wrażenie że straciłam coś wyjątkowego w zyciu, jakąs szanse.......Co ja mam zrobic ze swoimi myślami????? Jak sobie poradzic????

Gość Nóż w moim sercu
może ktos mnie pocieszy, doradzi, cokolwiek....

Gość Twój wirtualny adorator
hej hej to ja!:):):):)❤️👄🌻

Gość a mi to tylko
tak, mam dla Ciebie radę, może trochę na nią za późno, ale spróbuj wykorzystać w przyszłości... nie zakochuj sie w kims kogo na oczy nie widziałaś...

Gość deryk..........
niestety takie jest życie w sieci. współczuje

Gość klapki z oczu
W sieci to normalne rybko. Nie daj się nabierać, rozmawiaj, ale nie wierz. Zwłaszcza tym, co to są tacy cudowni w necie.

z własnych doswidczen powiem ci ze miałam wirtualnego kolega przez 10mcy i wiesz co duzo mnie to nauczyło ze nie warto gadac w nieskoncznosc...zreszta mnie olał potem a mielismy sie spotkac..... tez sie troche zauroczyłam, chociaz jestem twarda i szybko mi przeszło;) potem poznałam faceta na jednym z portali i po paru dniach rozmów i spotkalismy i booom i jest super... ciesze sie ze zaryzykowałam po raz drugi bo moze w konxcu znajde szczescie;)

Gość Anika35
Zauroczyłaś się we własnej wyobrażni... o nim .Dlatego następnym razem jak najszybciej umów się w realu .