Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanJacuś

Czy kontynuować związek?

Polecane posty

Gość PanJacuś

Sprawa poważna. Jesteśmy oboje po rozwodach i mamy dzieci, tzn. ja syna (mieszka z byłą zoną) a ona córkę . Mamy swoje mieszkania własnościowe i spotykamy się w weekendy oraz czasem w tygodniu. Problem polega na tym, że ona jest mało przedsiębiorcza - jest uzależniona od pomocy swoich rodziców, nie ma prawa jazdy (i nie chce zrobić, bo oblała egzamin) i boi się zamieszkać razem. Proponowałem sprzedaż naszych 2 mieszkan i kupno wiekszego, lub małego domku ale ona sie boi. Jest też poważny problem z jej córka, bo mnie wkurza - jest arogancka i niegrzeczna zarówno dla swojej matki jak i dziadków. Tak, że nie lubimy się . CHciałbym mieć normalny dom i rodzinę, ale w tej sytuacji nie wiem co dalej zrobić. Przyzwyczaiłem sie do samochodu i raczej trudno mi wyobrazić sobie sytuacje, abym musiał jezdzić komunikacją gdyby zdarzył mi się wypadek. A przecież jest wiele kobiet, które jeżdżą samochodami, nie mówiąc o tym, że niektóre maja stanowiska lub wlasne firmy. No i co tu zrobić ?

Gość lusesita6
Ja mam wszystko czego potrzebujesz ;-) moze sie spotkamy ??

Gość a jakże
A co ma do tego samochód ? Ty masz raczej problem w relacjach z jej córka.

Gość hr Rozporek-Walicipski
obejrzyj sobie kilka odcinków Mody na sukces , tam znajdziesz odpowidzi na nurtujace ciebie pytania. A jeśli chodzi o mamę i córkę, jeden z bohaterów Nick Marone posuwa matkę i córkę, mamtak zadowolona i córeczka też nie ma napięcia seksualnego.....

Gość a jakże
hr Rozporek-Walicipski obejrzyj sobie kilka odcinków Mody na sukces , tam znajdziesz odpowidzi na nurtujace ciebie pytania He he ... musisz być nieźle pojebany aby pisać takie rzeczy No, ale czego można spodziewać sie po kimś kto ogląda tego typu seriale.:))

Gość lucjan B
jacuś Ja widze ze Ty masz problem z córką a nie swoją kobietą. pomysl sobie jakbyscie zamieszkali razem to z jej córką bys sie cioł na noże.przemysl to jeszcze.

Gość PanJacuś
To co radzisz Lucuś?