Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zazdrośnica...

dziwny problem...zazdrośc....

Polecane posty

Coś wiem na ten temat.mój mąż jest 2 lata młodszy odemnie i miał więcej dziewczyn niż ja ,bo ja byłam tylko z 1 fecetem (6 lat-związek toksyczny,facet psychol-ale nie o tym pisze). Mąż mi powiedział o wszystkich jego dziewczynach,co były w jego życiu.myślałam jak to robił z nimi. czy tak samo to robił jak ze mna? a był i jest wspaniały. Myślałam i myślałam?Kiedys się mu wyrwało i powiedział że się kochał z byłą nawet codziennie.Zabolało mnie jak cholera. Też kochaliśmy się codziennie,czasem nawet jeszcze częściej :) Jego była jeszcze się z nim kontaktowała,chciała żeby jeszcze raz spróbowali.więc ja postanowiłam że zazdrość nic tu nie da( dziewczyna była ładniejsza odemnie) to ja seksem go oczaruje!!! I tak się stało.Doprowadzam go szaleństwa!Jesteśmy prawie 2 lata po ślubie,zapomniałam o jego byłych pannach!!! Skup się na seksie bo to ważne a i faceci to uwielbiają :) Nie myśl o jego przeszłości bo to nic Ci nie da! skup sie na teraźniejszości i do dzieła!!!!! Życze Ci powodzenia i wyzbycia sie tych myśli!!! Pozdrawiam

pytasz czy się porównuje? Ja tak na poczatku miałam. gdy się pierwszy raz kochaliśmy to sobie pomyślałam jak to robiłam z moim byłym i od razu jeszcze mnie to bardziej podnieciło bo moj były był do bani a moj obecny teraz mąż jest zaj..isty!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie myśl o tym!!!!! To nic nie da!!!!! Bądz dla niego najwspanialszą kochanką! dbaj o siebie i nie myśl o tym bo on to zaraz wyczuje! Bądż pewna siebie! Jesteś super dziewczyna! On to doceni!!!!!!!

w tym własnie problem od roku (od kiedy urodziłam dziecko) uprawialisly sex tylko 3 razy. ja nie umie sie z nim kochac... najpierw tłumaczyłam sie połogiem, a potem zawsze sie wykrece czyms... nie umie sie z nim kochac, nia mam nawet orgazmu, jestem tak spieta i obolała psychicznie. czasem sie piescimy ale wtedy tylko chce mi sie płakac, potem czasem zamykam sie w łazience i rycze, puszczam wode w kranie zeby on nic nie usłyszał i płacze z żalu. nie wypominam mu nic, anie nic nie mówie, szanuje go. a orgazm....udaje, zeby nie robic mu przykrosci, to w koncu nie jego wina ze nie radze sobie ze sobą. ale moja przyjemnosc nie jest az tak tla mnie wazna, najgorszy jest ten ból na codzien, i rozdarte serce i okropne mysli

Gość kajakarka mała
Dużo pomógł mi mój chłopak Słowami, zachowaniem Ale przedw wszystkim przestałam przejmować się czymś na conigdy nie będe mnieć wpływu Było minęło i koniec!! Szkoda czasu nerwów na takie popaprane myśli Jesteś silna dasz radę Ja czasami też myślę o tym, bo nigdy pewnie się tego nie pozbędę, ale nie wywołuje to takich emocji co wcześniej To było straszne Dlaczego ja mam tracić radość bycia z kimś bo sobie w głowie coś umaniłam???? Nie warto!!!! Miałam jeszcze taki problem że razem chodziliśmy do jednej szkoły I pamiętam go z jego byłą dziewczyną... Żadnych przytulanek czy całusów nic z tych rzeczy Samo stanie koło siebie jeszcze w gronie jakiś innych osób (ta dziewczyna chodziła do jednej klasy z moją siostrą) ale dawało popalić W moim otoczeniu jest pełnoosób które znaja mojego chłopaka i znają również jego byłe dziewczyny i jakieś przelotne znajomości :) Taki już moje życie Śmiałam sięostatnio z koleżanką że przeszłość mojego chłpopaka pędzi za mną i nic a nic nie chce zwolnić :) Uwierz lub nie ale co jakiś czas dowiaduję się takich niemiłych rzeczy, i to straszne uczucie wtedy jakie czuję, sama wiesz Ale daję radę i jestem happy!

jest tu kto?

Gość cos mi sie wydaje ze chcesz
znalezc usprawiedliwienie dla faktu, ze chcialabys sprobowac z innym. Zazdroscisz mu tego, ze on juz probowal a ty nie. To wez i sie z kims przspij, zebys miala porownanie, bo inaczej zatrujesz zycie chlopakowi. Dlatego sadze, ze lepiej wiazac sie z kims majac juz inne doswiadczenia, wtedy nie ma takich historii jak autorki. W ogole zazdrosc jest zabojca milosci. Zazdrosc pokazuje, ze nei ufamy tej osobie, a jak w ogole mozna byc z kims komu sie nie ufa? Przeciez to sado-masochizm. Mezczyzni zwykle czesciej maja z tym problem, ale jak widac kobiety tez nie sa wolne od zazdrosci.

Gość przy takim podejsciu
jak piszesz "orgazm....udaje, zeby nie robic mu przykrosci, to w koncu nie jego wina ze nie radze sobie ze sobą. ale moja przyjemnosc nie jest az tak tla mnie wazna" nie widze dla was szansy. Albo twoj chlopak jest beznadziejny w lozku, albo ty masz problem - wydaje mi sie ze bardziej to drugie... Wczesniej czy pozniej on wyczai, ze udajesz i robisz go w balona i bedzie mial z tego powodu wiekszego dola niz ty masz teraz. Jak chcesz skutecznie zniszczyc ten zwiazek, kontynuuj to co robisz. A skoro twoja przyjemnosc nie jest dla ciebie az tak wazna, to po co to w ogole robisz? Jestes gumowa lalka dla meza czy jak? Albo idz na terapie i zobacz, co spowodowalo, ze stawiasz sie tak nisko, albo przestan faceta oszukiwac i daj sobie z nim spokoj.

"Albo twoj chlopak jest beznadziejny w lozku, albo ty masz problem - wydaje mi sie ze bardziej to drugie..." ona ma problem. efekt mitologizowania seksu. seks to seks. dla dorosłej osoby żadne wielkie halo, naturalna rzecz po rpostu. tymczasem autorka zrobiła z seksu symbol oddania się ukochanej osobie, wyrażenia uczuc i cholera wie czego jeszcze. i sie dziwić ze ma problem z osiagnieciem orgazmu... problem w tym ze ona juz nigdy nie bedzie miec normalnego seksu, bo przeciez teraz jak zmieni partnera to bedzie sobie wyrzucac ze jak mogła, ze nie poczekała, ze miała już jednego a teraz bedzie miec nastepnego itd... moze lepiej jednak sie rozstańcie. niech chociaz on ma normalne życie.