Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9 słów.

czy uwazacie ze to odpowiedni wiek i staz zwiazku na zareczyny

Polecane posty

Gość 9 słów.

chłopak 25 lat dziewczyna 20 3,5 roku razem

Gość jklm
a co wiek ma znaczenie, czy uczucie? zareczyny to ejscze nie slub, pamietaj, wiec co wam szkodzi sprobowac:D bedzie milo.

Też sądzę, że wiek i staż związku nie mają żadnego znaczenia, dla przetrwania związku. A świadczą o tym statystyki rozwodowe. Nie ma reguły w jakim wieku ludzie się pobiorą albo ile wytrzymają w małżeństwie.

Gość Magda Ewa Maria
jeśli macie oboje prace i stać Was na utrzymanie siebie i ewentualnych dzieci to reszta (wiek i staż) nie ma znaczenia

jak ja takie cos widze to mnie krew zalewa...dziewczyna 25 lat i takie glupoty pisze!!!! Jakis czas temu tez byl temat ze sie juz 2 lata para spotyka, a on si enie chce oswiadczyc...az zal takie cos czytac...a co staz i wiek partnerow ma do rzeczy? Liczy sie milosc, zaufanie, to czy bedziecie sie w stanie sami utrzymac...a nie jakis glupi staz i wasz wiek...

Gość 9 słów
ja mam 20 nie 25

Gość 9 słów
i chyba sie troche mylisz. dlamnie wazne jest to ile jestesmy razem i le sie znamy. róznia jest znac sie tydzien a 4 lata prawda

Gość 9 słów
róznicą jest* tam miało byc i dla mnie*

nie rozumiem PO CO w wieku 20 lat sie zareczac? :o przeciez czlowiek nie ma zadnego doswiadczenia w zyciu w tym wieku, zwlaszcza zeby podjac taka powazna decyzje jak slub, dla mnie to przynajmniej po studiach, kiedy ma sie jakies rozeznanaie w niektorych sprawach

przepraszam pomylilam sie z wiekiem. Dla mnie staz nie jest w ogole wazny! 2 pary, ktore znamy zareczyly sie jedna po 7 latach bycia razem, druga po 9 latach bycia razem...jedna rozwiodla sie po roku malzenstwa, druga wlasnie sie rozwodzi - po 3 latah malzenstwa. Znam tez pare, ktora zareczyla sie po 2 tygodniach znajomosci - szok co? Ale sa mlzenstem juz od 10 lat i bardziej zakochanych w sobie ludzi dawno nie widzialam :)