Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddfffffffff

Czy jest możliwość, że jestem w ciąży?? tabletki anty.

Polecane posty

Gość ddddddfffffffff

Od ponad miesiąca biorę pierwsze tabletki anty, w 2 dniu przerwy zaczal boleć mnie brzuch jak na okres i dostalam krwawienia (ale bylo bardzo skąpe, trwało 3 dni) . Od 4 dni biorę kolejne opakowanie tabletek (Yasminelle) niestety czuje się tak jakbym była w ciąży , mam zachcianki jak w pierwszej ciąży, ból jajników, świąd pochwy (delikatny), raz miałam mdłości. Bardzo się boję że to ciąża. Za kilka dni zrobię test jednak jestem ciekawa opini, czy możliwa jest ciąża jesli wystąpiło krawienie z odstąpenia?:) Pozdrawiam

A słyszałaś o tym że jak się berze anty to okres jest inny niż zwykle... skoro dostałaś jakieś tam krwawienie w wyznaczonym czasie nie ma możliwości żebyś była w ciąży oczywiście jeżeli zażywałaś tabletki o stałej porze nie zapominałaś ani jednej.

Gość ddddddfffffffff
słyszałam, ale to sa moje pierwsze tabletki, dlatego tak się boję. Nie zapomniałam ani jednej, brałam o stałej porze jednak te objawy ciążowe mi spokoju nie dają:( Czyli jak dostanie się krwawienia z odstawienia to szanse ciązy są zerowe?

Gość elinio
TO te tabletki spowodowały,że tak się czujesz,ja miałam to samo po yasminelle.Pozdrawiam

Gość ddddddfffffffff
Dzieki dzieczyny, i tak na wszelki wypadek zrobię test.. Przy prezerwatywach przynajmniej bylo jasne, że jak okres jest to jest ok, a tak panikuje, mimo ze juz 23 lata na karku mam;)