Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mama.

mam 17lat, swoje mieszkanie i dziecko

Polecane posty

Gość młoda mama.

od dwoch lat spotykalam sie z facetem ktory mial 30lat (a wygladal na conajmniej 22) rodzice sie mna nigdy nie interesowali, moglam liczyc tylko i wylcznie na siebie. z Marcinem było mi cudownie (tak ma na imie ten facet) pracuje w duzej firmie rodzinnej wiec kasy mu nie brakuje, kupowal mi ciagle jakies prezenty, zabieral do kina, na basen itp. moja matka z czasem stala sie zazdrosna i podkradala mi kosmetyki od niego czy jakis ciuch ;/ potem zabraniali mi sie z nim spotykac itp ale nie sluchalam i po szkole zawsze sie z nim spotkalam. rok temu zaszlam w ciaze... matka jak sie dowiedziala wpadla do mojego pokoju , wywalila wszystkie moje rzeczy z szafek i powiedziala ze mam sie wynosic, ze nie obchodzi ja dokad pojde ale ona mnie tu nie chce widziec. ok wzielam wiec rzeczy i pare dni nocowalam u kuzynki. Marcin co sie okazalo mial zone i juz dwojke dzieci o czym ja nie mialam pojecia. powiedzial mi ze zalezy mu tez na mnie ale nie zostawi tego wszystkiego co zbudowal i obiecal mi pomoc. kupił mi mieszkanie za ktore placi, prad woda itd. do tego pieniadze na dziecko i oczywiscie jak ma tylko czas to nas odwiedza. z rodzicami nie mam kontatku od roku, dziecka nie widzieli i nie chca widziec. jestem narazie bez szkoly bo musze zajmowac sie Różyczką(tak ma na imie moja coreczka) zamaist chodzic do szkoly, imprezy itp. to siedze sama w mieszkaniu gotuje obiady, sprzatam i opiekuje sie dzieckiem. czasem pomaga mi w tym wszystkim kuzynka. jest ciezko ale z pomoca Marcina i kuzynki jakos sobie radze . i niczego wlasciwie nie zaluje. mam cudowna , zdrowa coreczke ktora bardzo kocham :) zaraz pewnie napiszecie ze to prowokacja czy cos ale to nie jest prowokacja. chcecie to nie wierzcie wasz wybor.

Gość hallas
a komu te obiady gotujesz ? :D

Gość ja ci tam wierze
bo to jest POLSKA i duzo dziwnych rzeczy sie w niej dzieje i zycze ci duzo zdrowia, zeba rosla szczesliwie i zeby wam niczego nie zabrakło

Gość
musisz chodzci do szkoły bo inaczej płaciesz kilka tysiecy kary a razej Twoi starzy

Gość .....ot..co......
prowo 💤

Gość kcfsanksa
wlasnie, obowiazek nauki jest do 18 roku zycia, inaczej 5000zl kary, PROWOKACJA!

Gość młoda mama.
gotuje dla siebie i dla dziecka tez musze cos zrobic do jedzenia czasem wlasnie nawet w gotowaniu pomaga mi kuzynka. jak narazie sobie radzimy ale zobaczymy co czas przyniesie..

Gość młoda mama.
tak wiem ze jest obowiazek dlatego napisalam ze Marcin za wszystko płaci

Gość młoda mama.
nie to nie jest prowokacja ale myslcie sobie co chcecie

Gość hallas
jezel to nawet prawda to ciekawe co pózniej :D bez zawodu bez kasy, a dziecko rosnie i potrzeby :( on cie cale zycie nie bedzie utrzymywal a jak z nim sie cos stanie lub zachoruje / nieszczescia chodza po ludziach :(

Gość a ja jej np wierze
bo znam taki sam przypadek a wy zyjecie tylko ta kafeteria i nie wiece co tak na prawde do okola was sie dzieje! autorko zycze duzo ciepła pozdrawiam

Gość prezerwa....
co ty pieprzysz jaka kare ??????????????

Gość młoda mama.
zamierzam skonczyc szkole jak tylko mała troche podrosnie... wtedy kuzynka bedzie mogla z nia zostawac a ja bede mogla sie uczyc

Gość .....ot..co......
a jego glupia zona nic nie wie o kupnie mieszkania i nie widzi ze kilka miesiecznie tysiecy ubywa z ich domowego budzetu? :D do tego dochodza rozne oplaty itp. mi tez sie dzisiaj nudzi, ale nie wpadlam na pomysl, zeby wymyslac jakies durne, bez ladu i skladu prowokacje

Gość hallas
i co pewnie jak sie dowiedzial ze jestes w ciazy byl bardzo szczesliwy ze jego dzieci beda miec siostre lub brata.

Gość młoda mama.
ona o tym wie, nie zostawila go tylko z tego powodu ze ma z nim dwojke dzieci i nie chce zeby wychowywaly sie bez ojca, a kasy im nie brakuje.

Zakładając, że to prawda... ...to po chooy w ogóle o tym piszesz? Chcesz się pochwalić? Nie masz czym :O

Gość młoda mama.
ja juz powiedzialam ze to nie jest prowokacja zadna ;/ no ale myslcie sobie jak chcecie

Gość to czemu nie odejdzie
o żony i nie zamieszka z toba jak mu tak bardzo zalezy hahahahaha

Gość ja tez znam taki przypadek
gdyby nie to dziecko to pomyslalabym ze to temat o mojej znajomej... tez ma 17lat i faceta ktory kupil jej mieszkanie ;/ tyle ze ona nie ma dziecka

Gość
no pieniezną, obowiazkiem dzieci jest nauka a nie tworzenie rodziny

Gość a ja nie rozumiem
dlaczego wy ja wyzywacie?! znacie ja zeby tak oceniac?! skad wiesz ze jest kurwa? moze to byl jej pierwszy facet... w domu nie miala milosci to znalazla ja gdzie indziej... a ze to wszystko tak sie potoczylo to juz nie jej wina... a wy tylko potraficie powyzywac ;/ żałośni jestescie, autorko ja w ciebie wierze i nie przejmuj sie tymi wrednymi komentarzami

Gość młoda mama.
nie jest kurwa i wlasnie ze mam byc z czego dumna bo mam piekna zdrowa coreczke ! i jest to dla mnie powod do dumy !

Gość młoda mama.
*nie jestem

Gość kaferianie tacy wlasnie sa
ze o nikim nic dobrego nie powiedza tylko wyzwa od kurwy szmaty i nie wiadomo co jeszcze, napisalas autorko ze kuzynka ci pomaga wiec skoncz ta szkole i rozejrzyj sie za jakas praca :) mysle ze wszystko bedzie dobrze :) a jak coreczke masz zdrowa to tylko sie dzieszyc :) rodzice tez swoj blad zrozumieja wkoncu i jeszcze przyleca do ciebie i twojej Róży .

Gość ja wiem ze takie młode
matki tez potrafia zadbac o swoje male pociechy dlatego powodzenia zycze

Gość
no pewnie że życzymy powodzenia :classic_cool: ale ten topik nie ma pytania :classic_cool: ?

Gość młoda mama.
ona nie chce zostac sama z dziecmi poza tym tez ma z nim dobrze bo za ich dom tez on placic i ona wlasciwie nic nie musi robic z tego co wiem nawet pracy nie ma. a moja kuzynka np pracuje w jakiejs drogerii i jest tez konsultantka avon dlatego dostaje tez od niej kosmetyki za free dla siebie i malej