Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem już co wszystko znacz

dlaczego on nie chce nigdzie ze mną wyjść

Polecane posty

Gość Obiektywnie///
Jak na moje oko, Wasz związek jest dość szczególny. Oczywiście, to Wam ze sobą musi być dobrze i nie wolno myśleć o tym, co o Waszym pożyciu sądzą inni. Mam jednak wrażenie, że twój chłopak zachowuje się bardzo asekuracyjnie. Ma 35 lat i nie ma potrzeby zbliżenia z osobą, którą niby kocha? Hmmm... może i taki ma system wartości, nie mnie to oceniać. Na pewno jego zachowanie i twoja dziwna ufność odbiegają nieco od standardów. Ja np. poznalam wspanialego czlowieka dwa miesiące temu, po miesiącu spotykania się poprosił mnie o rękę, w sierpniu ślub :) Szaleję ze szczęścia i rozkoszy, fizycznie nie możemy się od siebie oderwać :) Ale cóż, świat jest wielobarwny, co osoba to inna historia. Na twoim miejscu sprawdziłabym, czy nie jest chory (słabe libido, blokady psychiczne ). A może jest gejem?

Gość Ulka op
Przecież od razu z tego co piszesz widać że facet nie traktuje Cie poważnie. Jesteś dla Niego żeby zapchac mu czas, ale nie ma ochoty z Toba wychodzic bo po co skoro nie wiąże z Toba żądnych planów a wciska Ci że tak. Facet ma swoje lata i wie doskonale co mówić takim dojrzalym kobieta jak Ty. Nie sypia z Toba i jeszcze wmawia Ci że to przez to że kobieta go nabrała na dziecko. I co z tego . Zdrowy facet ma swoje potrzeby. Nie myśli w ogóle o Tobie , tylko o sobie a Ty jestes w Niego zapatrzona jak w obrazek i ślepa. A facet Cie roluje i nie zdziwiłabym sie jakby miał druga kobiete która traktuje powaznie a Ty sie trafiłas wiec korzysta naiwna

I jeszcze Ci napisze cos wiecej ; podejrzewam ze z racji wieku (masz 35 lat) boisz sie zostac sama i miec status starej panny czy jak wy to tam mowicie singla :P i dlatego bierzesz sobie byle co, krecac bat na wlasna dupe. To blad. Cale zycie bedziesz nieszczesliwa chociaz watpie w to tez bo wkrotce ten facet da ci kopa w tylek i bedziesz pozucona. FORUMOWICZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie piszmy juz w tym topiku, ja jej prawde wczesniej napisam to na mnie wyjechala, ona po prostu chce zebysmy jej mowily ze ma z nim byc i jeszcze da sie go zmienic i bedza razem zyli dlugo i szczesliwie. :O The End :D

Gość pewnie fajny kolo
jest tak cholernie ujemna temperatura, a Ty sie dziwisz gościowi, że nie chce wychodzić z ciepłej chaty?! najlepiej wygrzewałby sie w łożeczku przed tv, napawał się blaskiem porannego słońca, mając świadomość, że za oknem -30 stopni mróz. a Ciebie co tak ciągnie do odmarzniętych paluchów i zamarzniętych gili w nochalu?!

Gość z gadzam się z poprzedniczką
Jak na 35-letniego mężczyznę ten człowiek zachowuje się asekuracyjnie. Może potrzebuje bardziej przyjaciela niż kochanki? Tak długi staż w związku i zero seksu u dorosłych ludzi nie jest jednak historią jakich wiele. Może nie chce, a może nie może, albo coś ukrywa. Nie koniecznie kobietę, ale coś ze swojego prywatnego życia?