Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niiiiiiiijaka

rozstanie-sen

Polecane posty

Gość niiiiiiiijaka

śniło mi się dzisiaj że rozstaję się z narzeczonym.... czasem mi się zdarzają takie sny i sa strasznie "prawdziwe" nasz związek jest idealny (wiem nie ma ideałów) :-) kochamy się bardzo, mieszkamy ze soba od ponad 2 lat i wszystko jest cudowanie, oczywiście zdarzy nam się 2 razy w roku jakaś sprzeczka, ale po za tym idylla... skąd mogą się brać takie sny i co oznaczać???

Gość niiiiiiiijaka
ktos coś wie?

Gość niiiiiiiijaka
jest tu ktos kto ma w posiadaniu jakiś mądry sennik???

Gość gwoli wyjasnienia...
moze jednak gdzies gleboko w podswiadomosci boisz sie, ze ten zwiazek jednak nie przetrwa. stad takie sny.

Gość niiiiiiiijaka
no własnie dziwne, bo jestem pewna tego, że chcę być z "NIM" do końca życia, równie pewna jestem tego, że on chce być ze mną! nie mamy po 19 lat tylko znaczie więcej, jesteśmy dorosłymi, dojrzałymi ludźmi i oboje wiemy czego od życia i siebie na wzajem oczekujemy. jestem przekonana, że nasz związek jest właśnie tym o czym oboje marzyliśmy... więc skąd takie bzdury biora się w mojej głowie?

to nie przeczy temu, ze pomimo tego moze gdzies gleboko siedzi w tobie strach, z ktorego nie zdajesz sobie sprawy. ja bym przy okazji opowiedziala o tym partnerowi, moze on ci cos wyjasni

Gość niiiiiiiijaka
rozmawiamy o tym za kazdym razem. mówię mu co mi się śniło a on obraca to w żart :d nie śmieje się ze mnie tylko zaznacza że nie ma takiej mozliwości, że śnią mi się głupoty, że mam się nie przejmowć etc. problem w tym, że te sny sa takie prawdziwe... jestem totalnie nie wysana, wstaję zmęczona i zdołowana! choć wiem że t tylko sens to jakoś nie moge po czymś takim funkcjonować normalnie:/ cały czas o tym myslę...

Gość sny czasami interprtuje
się na odwrót. więc cię nie zostawi

Gość niiiiiiiijaka
hehe dzięki ;) też tak do teamtu podchodzę, ale męczy nie sam fakt, że takie sny mnie "nawiedzają" szukałam w necie jakichś senników i wszędzie pod rozstaniem pisze "szczęśliwy związek", tak nasz związek jest szczęśliwy, więc skąd takie sny? po co? dlaczego?

a moze jedynie tak dla "rownowagi". jesli jestes taka szczesliwa to przynajmniej we snie musi byc troche przykrosci. inaczej bilans sie nie zgadza

Gość niiiiiiiijaka
eee tam szczeście mam w życiu prywatnym, na polu zawodowym srednio chyba wystraczy taka równowaga;) ale kto wie, może coś w tym jest

Gość sny czasami interprtuje
a może rozstanie w snie jest odzwierciedleniem ślubu na jawie?

Gość niiiiiiiijaka
ślub planujemy na przyszły rok, chcieliśmy w tym, ale nie wyrobimy się w czasie, mnie się do ślubu chyba spieszy mniej niż jemu, ale nie mam z tym problemu, gdyby ślub to była sama ceremonia w kościele przed Bogiem bez spinania się organizowania weselicha, szukania sukni etc to mogłabym go wziąć dzisiaj, ale nie mam siły gonić za tym wszystkim... nie myślę na co dzień o ślubie, nie boję się go ani nie mam tzw parcia więc wątpię żeby to kwestia ślubu mogła wywoływac taki bałagan w mojej głowie.... tego typu sen przysnił mi się już nie raz i nie dwa.... jakiś czas miałam spokój i dzisiaj znów :(

poddaj sie hipnozie i sie dowiesz co jest grane

Gość niiiiiiiijaka
nie wiem czy żartujesz czy mówisz serio ale już o tym kiedyś myślałam jak te sny męczyły mnie często

jesli tak bardzo cie to meczy, to pisze jak najbardziej na powaznie

Gość Wiolkaaa94
Mi tez dzis w nocy sie snilo ze rozstalam sie z narzeczonym..przez jakis czas mialam spokoj a dzis znow to samo zmartwienie.. w przyszłym roku planujemy ślub..obecnie jestem w 31 tyg. Ciąży.. nasz zwiazek jest bardzo udany i szczesliwy wiec nie wiem skad te sny w mojej głowie.. patrzylam na znaczenie snu w necie i znalazlam takie cos : - Dla narzeczonych Rozwód we śnie może przydarzyć się również osobom, które jeszcze ślubu nie miały. Jak to możliwe? Jest to po prostu sen odzwierciedlający obawy związane z rychłym zalegalizowaniem związku, szczególnie z kwestią zaufania do partnera oraz pewności co do własnego uczucia. Jest to całkiem naturalne, że niektóre osoby mają wątpliwości czy są gotowe do zawarcia związku małżeńskiego, czy to, co łączy je z partnerem to rzeczywiście miłość, a nie przyzwyczajenie lub presja otoczenia. Sen jest więc sygnałem, by przemyśleć wszystkie te sprawy, zanim podejmiemy jedną z najważniejszych decyzji w naszym życiu. Nie wiem co mam już myslec i czy brac na poważnie znaczenie tego snu.. ciagle o tym myślę.. :-/

Gość gość
ja tez byłam w fajnym zwiazku 7 lat i snilo mi sie ciagle, ze zdradzałąm partnera i straszne wyrzuty sumienia..co sie stalo kilka mc pozniej? nagle go zdradziłam po 7 latach i robie to nadal..poznałąm kogos cudownego i wszystko padlo

Gość gość
moze dlatego podswiadomie slub jest przesuwany? moze wyluzuj i tyle..to tylko sen

Gość Wiolkaaa94
Ja tez mialam taka sytuacje jak ty wcześniej tylko ze moj zwiazek trwal ponad 2 lata.. mieszkalismy razem i niewiem co mi odbiło ze pierwszy raz zdradzilam go w walentynki i ciagnelo sie to tak przez rok czasu az w koncu wyszlo na jaw i wszystko sie rozpadlo..spotykalam sie z tym facetem co go zdradzalam ludzie o mnie gadali i o bim bardzo glosno.. w koncu urwalam kontakty .Poznalam aktualnego mojego narzeczonego z ktorym mieszkam.. jestesmy juz ze soba rok czasu i dobrze mi z nim.. niczego mi nie brakuje abi bie ciagnie mnie do przeszlosci.. mieszkam 70 km od swojego miasta .. ale boje sie jednak ze po slubie nasze relacje sie zmienią itd.. bardzo chce tego slubu ale mecza mnie takie mysli.. co pozniej bedzie..:-(

Gość gość
jgmpJGXyfGsUhqNM8oGZlscK