Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24

facet ciagle pyta czy mi dobrze.....czy to normalne

Polecane posty

Gość a taka jedna 24

jeszcze nie zaczelismy wspołzyc całujemy sie , piescimy itd i on cigle pyta..jak ci jest??...dobrze, podoba cie?...podniecam sie? itd... ogolnie doswiadczenie mam marne znamy sie króko i troche mnie przeraza wkurza mnie takie gadanie

Gość a taka jedna 24
a najbardziej jest dociekliwy i zamęcza mnie pytaniami gdy mam jego knażkę głęboko w gardle

Gość a taka jedna 24
juz widze podszyw;)

Gość gwozdzik
rozumiem ze zbyt dobrze ci nie jest i masz problem bo uwazasz ze musisz klamac?;)

Gość a taka jedna 24
nie no nic nie robimy takiego całuej mnie po piesiach wiecie..no jest miło ale ja nie lubie tym gadac bo nie ma o czym a ten co chwila dobrze ci dobrze, podoba ci sie jak tak robie itd;)

Gość hoohoo
pewnie nie wie co i jak i to dlatego tak pyta:o

Gość a taka jedna 24
normalnie Jerzy sie pyta lub pyta się jeży

Gość She83
no to powiedz mu zeby tyle nie gadal a robil swoje :D

Gość a taka jedna 24
napalony ejst tak na mnei ze az sie trzesie.... a ja owszem jestem napalona ale jednoczesnei przerazona tempem..i go spowalniam..... ale potem znow zaczynamy sie całowac znowu przyspieszenie i znowu ja sie wycofuje po prostu nie czuje sie gotowa... kurde:O:O mówiłam mu i on to rozumie ale jak zaczynamy sie całowac to instynk jest silniejszy..itd go tez to troche wkurza na pewno pewnie go jaja potem bola:P

Gość a taka jedna 24
i o moich piersiach mówi cycuszki ...kurwa nie no sa duze, ale małe tez nie ale słowo cycuszki jest starszne!!!! fakt ze lubi zdrabniac..ale cycuszki:O

Gość a taka jedna 24

Gość zgniły mandaryn
to jak ma mówić na twoje obwisiory wymiona, wory czy jak?

Gość kochany kochanek kochuś
A dobrze ci? a fajnie było wczoraj? a podnieciłaś się? a zajebiście cię podkreciłem?, a masz wilgotne majtusie? o i byłbym zapomniał jak się czują cycuszki?

Gość upppppppppppppppppppppp

Gość ttttttttttttttttdsd

Najlepsza akcja, to reakcja. Pytaj go o to samo. Jak mądry, to zakuma. Jeżeli głupi, to spuść go w kiblu. Tylko tam jego miejsce.

A mnie sie wydaje że nie jest dowartościowany i tyle :) chce słyszeć ze ejst dobry w te klocki itd. ale to juz sama najlepeij wiesz jak jest :) Pogadaj z nim :) powiedz że nie odpowiada Ci to czy tamto :) moze zrozumie ;)

Gość smakosz13
też gadam :P seks to nie jest śmiertelnie nudna zabawa:P Można się również pośmiać. a to że czujesz się nie gotowa i za kozdym razem robisz bryłę lodu to wybacz na jego wysoki poziom samooceny raczej dobrze nie robi. Zastanów sie czy ty byś tak chciała : całujesz, kusisz i jesteś cała napalona a on mówi no tak jest dobrze ale jestem jeszcze nie gotowy. Nie zastanawiała byś się czy robisz coś nie tak, czy na niego działasz a może z nim jest coś nie tak. A co do cycuszków no wakt znacznie lepiej jest powiedziec ale pasz śliczne wory lub mlekodaje :P

Dobry i mądry facet nie musi pytać. On wie. Zaspokojona kobieta potrafi okazać swoje uczucia. Pytania zadaje jedynie marny fiutek nie będący pewnym tego czego nie potrafił dokonać. Ten, który dał kobiecie rozkosz nigdy nie pyta. Zmień faceta. Zyskasz tylko.

Gość a taka jedna 24
słuchajcie na arzie sie tylko całujemy no tak od pasa w góre, wiec jeszcze luz ale jak by np robił mi minete i pytał co chwila czy mi dobrze to mogło to by byc wkurzajace i rozpraszajce wtedy mu powiem ze jak bedzie mi zle to ci powiem;) a co do tego ze moze czuc sie niedowartosciowany tym ze go odtracam ...no fakt ale sam sie napala, ja go nie prowokuje, jemu same rece chodza, wystarczy ze zaczynamy sie całowac długo babki nie miał i jest napalony na mnie i ciagle to powtarza a poza tym nogi oststnio miałam nie ogolone i cipke tez;) bo czekam na depilacje wiec do nieczego wiecej nie mogło dojsc:D

Gość a taka jedna 24
a co do cycuszków to lepsze byłoby piersi;)

Gość Rychuuuh
pierś to ma mężczyzna, kobieta ma cyce

Gość a taka jedna 24
facet ma klatke;)

Gość Rychuuuh
a jakie znasz jeszcze inne okreslenia na kobiece piersi oprócz piersi?

Gość a taka jedna 24
heheh nie wiele bimbałki:D:D:D:D dobra przesadzam czepaim sie;)w sumie powinnam sie cieszyc ze mam zajebiste piersiatka;)

Gość kochanek z francji
To jest po prostu typ dociekliwego naukowca, intelektualisty który nawet w łóżku nie przestaje byc sobą i musi pytać, jest po prostu ciekawy świata, Ot co

Gość a taka jedna 24
ogolnie ejst tak ze to straszny gaduła, i starsznie szczery facet i bezposredni z tymi cycuszkami to sie nie bede doszukiwac, zreszta on lubi sobie zdrobnic słowa czasem wiec powinnam rozumiec;)

Gość niunka1991
moim zdaniem to masz szczescie ze cie pyta masz gwarancje ze jemu zależy na tym by było ci dobrze ! może nie powininen pytac co minute ale rozmowa i mowienie partnerowi o tym co sprawia przyjemność a co nie jest bardzo ważne

Gość smakosz13
o czym myślą kobiety cmok -mam nie ogolone nogi cmok- cipka też przypomina krzak porzeczki(agrestu) cmok- na co liczysz' cmok-mam piersi PIERSI cmok- muszę rozliczyć PITa cmok-MOże wreszcie zrobi to co lubię... kawę cmok-jaka ja jestem gorąca :P