Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bisexualna

jestem biseksualna

Polecane posty

Gość bisexualna
no dobra, ciężko mi to powiedzieć ale podnieca mnie mój owczarek jak myje sobie małego.

Gość yokoo11
Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia.

Gość maz biseksulaistki
Mam zona ktra czesto fantazjuje o seksie z inną kobietą i szalenie ja to podnieca. Rozpytalem sie wsrod kolezanek i wiekszosc z nich rowniez ma takie fantazje wiec wszystko jest w normie. Szkoda ze to tylko fantazja.

Gość yokoo11
Tez mialam fantazje i je wlasnie realizuje:) Bo jak sie ma marzenia to trzeba realizowac:) Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia.

Gość niezla suczka
hmmm na t owychodzi, ze my kobietki tak mamy, tylko w realu to rzadko sie do tego przyznamy...ja jeszcze nie probowalam, ale pociaga mnei temat. Juz nawet z mezem pomyslelismy o trojkacie, ale stwierdzilismy, ze szkoda naszego zwiazku ;) Bo skoro jestem bi to nie znaczy ze musze sprobowac z kobieta, skoro maz jest moim pierwszym i jedynym facetem to rownie dobrze moglabym zechciec sprawdizc jak to jest z innym facetem, nie? Tak wiec na razie niech to zostanie fantazja, ale generalnie podniecaja mnie zdjecia kobiet, wstydzilam sie rozbierac przy kobietach itd ;)

Gość niezla suczka
yokoo11 od 3 lat masz takie samo ogloszenie, nie znudzilo Ci sie?

Gość yokoo11
niezla suczka, oczwiscie ze mi sie znudzilo i chcialabym zeby w koncu napisala do mnie sensowna kobieta ktora autentycznie szuka drugiej kobiety. Piszą do mnie niestety na ogól idiotki ktore nie wiedza czego chcą, odpowiedzą ma moj anons i na tym sie konczy, albo popiszą chwile i tez sie na tym konczy. Wiec mam nadzieje ze w koncu napisze jakas nieidiotka...

Gość bisexualna
yokoo niestety nie jestem z torunia... a z tym owczarkiem to znow ktos sie podszyl...nie wiem jak on to robi ze ma moje haslo????tak mozna?? a z Łodzi ktos tez szuka kobiety?

Gość yokoo11
bisexualna, łodż nie jest daleko:) Jesli jestes z Łodzi to jelsi sie sobie spodobamy to moge bywac u ciebie:) Napisz do mnie na priva, jesli jestes zainteresowana:)

Gość maz biseksualistki
do niezla suczka u nas tez zrodził sie pomysł zaszalnia i zmontowania trojkacika, ale....wlasnie pojawia sie ale co potem czy nie ucierpi nasze małżeństwo? gdybysmy byli pewni ze nie to kto wie? moze bysmy zaryzykowali....mało tego zona ma taka fantazje ze ja kocham sie z inną a ona na to patrzy....szaleństwo uuuuuuuuuu szkoda ;)

Gość yokoo11
Szukam Kochanki, szukam czułosci, szukam kobiety ktora szuka tego co ja. Szukam Kochanki Przyjaciolki.... do milych spotkan z czułoscią i pieszczotami. Mam 38 lat, jestem Bi, i jestem z Torunia

Gość bisexualna
yokoo jak wygladasz?a ja moglabym byc u Ciebie?

Gość yokoo11
bisexualna, moja propozycja jest powazna, wiec jesli naprawde jestes zainteresowana to napisz do mnie na mojego meila: tina3@vp.pl Bo chyba nie bedziemy sobie podawac nr tel tu publicznie:) Wiec czekam na wiadomosc od ciebie.