Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem1234

chce poinformowac zone ze maz ja zdradza...

Polecane posty

Gość krem1234

ktos zna jakies dyskretne sposoby?

Gość krem1234
nie

Gość krem1234
moja przyjaciolka to jego kochanka, a ja chce tylko utwierdzic jego zone bo jest strasznie naiwna, az zal...

Gość krem1234
wiec macie jakies pomysly zeby jakos dyskretnie to zrobic

Gość uoiyguki
zalezy jak blisko jestes z ta zona? jakies szcegoly ,bo tak ciezko

Gość czyli chcesz pomóc
przyjaciółce czyli żal ale ciebie

Krem, a co CIę interesuje czyjaś sypialnia? To tak, jakbym wlazł Ci do kibla i pytał o konsystencję Twojego stolca. Może podziel się z nami tą informacją?

Gość krem1234
zona nie zna ani mnie ani mojej przyjaciolki, kiedys przypuszczala ze maz ja zdradza, ale wyperswadowal jej to w glupiutki sposob. a ja juz nie moge zniesc ze moja przyjaciolka ciagle z nim jest...

Gość ole ole ole ole ole
nie badz taka prawa, bo jestes zalosna z tym pchaniem sie i poprawianiem swiata.Siedz ne tylku i niech Cie nie swedzi.

Gość krem1234
szczerze moiwac to j ana miejscu zony wolalabym wiedziec ze maz mnie zdradza

Gość krem1234
nie moge w taki sposob tego zrobic

Gość musialabys pokazac jej dowody
bo inaczej nie uwierzy

Gość krem1234
gdybym jej wysllaa zdjeci aalbo list, to jezeli jej maz sie dowie o tym, a pewnie tak, bo ona pewnie go wyrzuci, to niestety on oskarzyl by o to moja przyjaciolke... potrzebuje jakiegos naprawde dyskretnego sposobu

"szczerze moiwac to j ana miejscu zony wolalabym wiedziec ze maz mnie zdradza" - po pierwsze nie jesteś na jej miejscu, po drugie to nie Twój mąż. A może porozmawiamy o Twoim łykaniu nasienia? :P

a co z twoja przyjaciólką? skoro ona chce w tym tkwic to jej sprawa.

Gość ***Narzeczona ***
Dziewczyno co z ciebie za przyjaciolka jak chcesz zakapowac zonie jej kochanka o wszystkim?? To albo masz przyjaciolke i jestes lojalna albo mowisz ze nie podoba ci sie to co ona robi i zrywasz znajomosc .. wtedy sobie mozesz informowac kogo chcesz.

Gość krem1234
ona go kocha niestety

Gość krem1234
chce zeby on wreszcie zrobil krok, albo moj aprzyjaciolka albo zona

Gość ***Narzeczona ***
Wiesz co infantylna jestes. Po co sie wpierniczasz. Nikt cie o to nie prosil ...... Skoro przyjaciolka nic z tym nie zorbila to jakim prawem ty chcesz ??

Gość ja powiem tak.....
zgadzam się w 100 % z **Narzeczona ***......nie chciałabym mieć takiej przyjaciółki jak Ty ...tamta Ci ufa zwierza się a Ty chcesz jej tak zrobić koło pióra hmmmm ?....a może zazdrościsz jej że ma kochanka a Ty nie co ? sprawa Ciebie nie dotyczy więc siedź cicho

chce zeby on wreszcie zrobil krok, albo moj aprzyjaciolka albo zona podstawowe pytanie: chcesz to zrobic bo uwazasz, ze zona powinna wiedziec, czy chcesz to zrobic w ramach "pomocy" przyjaciolce?

Gość Karton prezerwasiek
>chce poinformowac zone ze maz ja zdradza. nie wiem czy żona wybaczy , spodziewaj sie strzała w pysk :D

Gość krem1234
dlatego ze przyjaciolka powiedziala mi :"wiesz chcialabym zeby jego zona wreszcie sie dowiedziala o wszystkim, ale wiem ze to nierealne, bo on jest bardzo ostrozny"

Gość krem1234
a wiesz dlaczego nie moge zniesc?? bo od 2,5 roku mami ja ze odejdzie od zony, ze z nia nie sypia od 1,5 roku itp...

dlatego ze przyjaciolka powiedziala mi :"wiesz chcialabym zeby jego zona wreszcie sie dowiedziala o wszystkim, ale wiem ze to nierealne, bo on jest bardzo ostrozny" sciemniasz jesli tak ci faktycznie powiedziala, to mowisz - to powiedz o tym jego zonie, zamiast to "zalatwiac za nia"

Gość ***Narzeczona ***
Taa tylko przyjaciolka jak widac nie chce zeby zona dowiedziala sie od kogos a reczej przez jego nieostroznosc

czyli jestes kochanka i tak naprawde pytasz jak by tu dyskretnie poinformowac zone w takim razie mozesz miec prawie 100% pewnosc, ze mozliwe sa 3 scenariusze: 1. zona sie dowie i facet cie kopnie w doope 2. zona wywali faceta a on ciebie i tak kopnie w doope 3. zona wywali faceta, facet zostanie z toba i wasz zwiazek sypnie sie bardzo szybko, najprawdopodobniej na skutek zdrady ktoregos z was

Gość takajednamalami
o i tak "wybieli" sie ze wszystkiego... zona uwierzy jemu- ze to kolezanka i tyle.... Twoja przyjaciolka musi zrozumiec ze on zawsze bedzie z ta swoja zona i nie zostawi jej dla niej....

Gość krem1234
nie nie jestem kochanka