Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abbeyblack

jest mi smutno ze zrywam z chlopakiem dla innego?!

Polecane posty

dlaczego ci smutno? przykro ci ze go zranisz czy przykro ci bo go kochasz mimo wszystko i nie wiesz czy dobrze robisz?

xxx czemu mnie zdradzasz? abbeyblack 16:06:57 ja cb nie zdradzam xxx 16:07:34 ja tylko mówie to co sie dowiedziałem abbeyblack 16:10:11 hahaha i komu tu wierztyc tb napewno nie juz nigdy xxx 16:10:37 ja wiem co ty planujesz ;] abbeyblack 16:11:21 nie obchodzi mnie to

skoro go nie kochasz to niech ci nie bedzie smutno, bo widocznie jest w tym jego wina ze wybrałas innego faceta!

no ale jakos jest mi smutno bylismy ze sb ponad 4 miesiace moze dlatego ze sie do niego przywiazalam

abbeyblack 16:22:11 a co ty sb wg znowu ujebales?! xxx 16:23:09 nico... specjalnie do mnie z krzykiem wypierdalasz żebym zerwal.. abbeyblack 16:23:50 jasne to tez ci powiedziala ta tw kolezazneczka xxx 16:24:17 haha moja? twoja abbeyblack 16:25:28 no wybacz ale teraz tez i twoja xxx 16:26:02 jak ja jej wogóle nie znam przez cąły czas sie chciałem dowiedzieć kto to jest wkońcu paulina mi powiedziała kto to jest abbeyblack 16:27:03 wiem no i ? xxx 16:27:23 z tego co wiedze to robisz wszystko żebym z tobą zerwał abbeyblack 16:29:00 mam to gdzies jak to wyglada ale myslisz ze zagadasz i bedzie git to sie mylisz i nie rob ze mnie nie wiadomo kogo a teksty w stylu wiec co planujesz to mozesz se wsadzic xxx 16:29:44 jebe to wszystko ;], tylko nie przychodz potem do mnie żebym do cb wrucił pa abbeyblack 16:30:06 nie licz na to