Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malaistota

ciąza? malo prawdopodobne

Polecane posty

witam :) mam taki problem, troszke glupi wczoraj zabawialam sie z moim chlopakiem, wlozyl mi tylko na chwile i zaraz wyciagnal penisa bo nie mielismy zabezpieczenia. dokonczylam raczka i obawiam sie ze odrobime spermy spadlo na moje krocze, mialam teoretycznie dni nieplodne bo w niedziele spodziewam sie okresu. ale mimo to obawiam obawiam sie ze jakims cudem moglam zajsc w ciaze. malo prawdopodobne. jak myslicie?

Gość dsagbv
a moge wiedziec po co sie tak bawicie dzieci? nie lepiej zainwestowac w tabletki?

lepiej zainwestowac w tabletki. mam juz recepte na tabletki ale zeby zaczac je brac to najpierw musze dostac okresu. kurcze ponioslo mnie i teraz sie stresuje ;/ mysle nad tabletka 72 godziny

Gość issabell
"Myślę nad tabletką 72 godziny" I co powiesz ginekologowi? Nie panikuj,w ciąży nie będziesz na pewno ;) Czekaj do okresu i zacznij brac tabletki :)

Gość adonissssssssssska
nie myśl nad tabletką, lepie pomyśl nad dobrym podręcznikiem do biologii i przestudiuj dokładnie dział "skąd sie biorą dzieci " :-P

malaistota skoro dni niepłodne to szanse są małe. Na razie nie denerwuj się i spokojnie czekaj do niedz. I napisz czy jest okres :) Kurczę tak na marginesie to zawsze muszą znaleść się osoby z tekstami typu " Idź po test będziesz wiedziała, po co bawicie się jak dzieci , jest takie coś jak antykoncepcja ! " Ludzie każdy może znaleść się w takiej sytuacji i normalne, że pyta..