Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 stooooopki

piel臋gnacja st贸p - pytanie

Polecane posty

Go艣膰 stooooopki

Witam Was 馃尲 Stopy s膮 wizyt贸wk膮 ka偶dej kobiety, a poniewa偶 nie do ko艅ca jestem pewna s艂uszno艣ci swojego post臋powania, to postanowi艂am zaci膮gn膮膰 Waszych opinii na ten temat :) po wszystkich zabiegach piel臋gnacyjnych smaruj臋 swoje stopy oliw膮 z oliwek, nast臋pnie owijam je foli膮 przezroczyst膮 nie wiem czy dobrze robi臋 :D wiem, 偶e oliwa z oliwek ma zbawienne dzia艂anie, a poniewa偶 chc臋 sw贸j "nowo ods艂膮ni臋ty nask贸rek" dobrze nawil偶y膰, to postanowi艂am spr贸bowa膰 z oliw膮 z oliwek. Siedz臋 teraz z zawini臋tymi stopami i zastanawiam si臋 czy dobrze robi臋. Poradzi kto艣? :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 stooooopki
sory za b艂膮d, powinno by膰 "ods艂oni臋ty" :]

Udost臋pnij ten post

jestem z zawodu manikiurzystk膮 i wykonuje takie zabiegi jak pedicure ale powiem ci 偶e o oliwie i foli jeszcze nie s艂ysza艂am :) je艣li pomaga to ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stooooopki
no w艂a艣nie nie wiem czy pomaga :) naczyta艂am si臋 wiele o oliwie z oliwek, og贸lnie, 偶e oliwki bardzo dobrze dzia艂aj膮 na sk贸r臋 wiem, 偶e oliwa bardzo dobrze wp艂ywa na moje w艂osy, 艣wietnie je nawil偶y艂a, zw艂aszcza ko艅c贸wki a ze stopami to jeszcze nie wiem, bo raptem 2 raz kombinuj臋 z foli膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stooooopki
czy偶by nikt nie dba艂 o st贸pki? :D pogadajcie no ludzieska :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja co drugi dzie艅 przy kapieli traktuje je pumeksem,p贸藕niej mocno wcieram krem scholl do st贸p i ubieram bawelniane skarpetki.Kiedy艣 scieralam pi臋ty co kilka dni tarka i jeszcze bardziej pekala mi skora.Przeczytalam gdzies o sposobie z pumeksem co drugi dzien i teraz st贸pki jak u dziecka

Udost臋pnij ten post

wywal pumeks!!!!!! to sk艂adowisko brudu i bakterii oraz grzyb贸w !!!!!!!!!!!!!!!! tark臋 nale偶y u偶ywa膰 i po ka偶dym u偶yciu umy膰 i dok艂adnie osuszy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JaJolka2010
Dodatkowo do st贸pek polecam dobry krem do st贸p, wed艂ug mnie lniany krem marki eva natura jest no1 na rynku. 艢wietne dzia艂anie. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ghjkl
potwierdzam spos贸b z pumeksem. Tez tarka jeszcze gorzej rozora艂am sobie piety.I nie wiem dlaczego mia艂byby膰 siedliskiem brudu skoro b cz臋sto wymienia sie go,przeciez to kosztuje grosze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosik-lodz
Ja opr贸cz lnianego kremu do st贸p marki eva natura, polecam jeszcze nowy lawendowy kremik do st贸p. Dzia艂a przeciwgrzybiczo i super od艣wie偶a zm臋czone stopy. Zreszt膮 ca艂a seria lawendowa do st贸p im si臋 uda艂a. Super kosmetyki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania005
Cz臋sto chodz臋 na refleksoterappi臋 st贸p. Polceam te masa偶e je艣li chcemy poprawi膰 kondycj臋 naszych st贸p oraz og贸lnie organizmu. Najleszym masa偶yst膮 w tej dziedzinie jakiego znam jest pan Tylman z Chanta'l . Zawsze wie jak i gdzie naciska膰 stopy, w odr贸偶nieniu do innych fachowc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magness
100% naturalne sk艂adniki-sole do k膮pieli st贸p-nowo艣膰 na polskim rynku:www.magness.aromagroup.pl

Udost臋pnij ten post