Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pelikan1992

Płacić za dziewczynę??

Polecane posty

Witam. Mam pytanie. Otóż: chcę zaprosić koleżankę na studniówkę (zwykła koleżanka, nie żadna dziewczyna itd.) . Chodzimy do jednej klasy i wiadomo że każdy musi zapłacić za wstęp. Ale nie wiem czy zapraszając ją powinienem za nią zapłacić (wydaje mi się, ze tak). Wiem,że w wypadku koleżanki spoza szkoły sprawa jest prosta - ja płacę, ale tu??? Proszę o jakieś podpowiedzi w tej kwestii... :D

Gość pijaczka niedzielna
no cóż -oczywiście ,że tak, powinieneś zapłacić.

Gość u nas było tak że jeśli para
była z jednej szkoły, to każdy płacił za siebie (nie wiem, może stałe pary rozwiązywały to inaczej). Jeśli tylko sobie towarzyszycie, nie widzę nic złego w tym, że to ona płaci za siebie, ale rozumiem, że to krępujące rozmawiać o pieniądzach. Może zaproponuj, że zapłacisz, a jeśli będzie oponować, nie naciskaj?

Gość ale jesteś mądry no no
pogratulować :P było trzeba nie zapraszać tylko powiedzieć że jak chce to może z Tobą iść ale musi sobie sama zapłacić. Nie ważne czy z tej samej szkoły czy nie TO TY JĄ ZAPROSIŁEŚ I TY MUSISZ ZAPŁACIĆ inaczej będziesz tym frajerem który zaprasza i każe za siebie płacić. Takie wieści szybko nie idą w niepamięć więc kilka lat masz gadane......... bo dziewczyna napewno się pochwali :D