Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochananananana

Jak mu delikatnie zasugerować, że chciałbym żebyśmy znowu byli razem?

Polecane posty

Gość Zakochananananana

Tak jak w temacie. Byliśmy ze sobą ponad pół roku, mimo krótkiego dość okresu bardzo ale to bardzo Go pokochałam. Czułam że to ten jedyny, z którym chcę być do końca życia. Mam 22 lata więc powoli myślę o jakiejś stabilizacji. Wszystko układało się super. Ale oczywiście musiałam coś spiep**yć. Jedna głupia awantura po alkoholu, wygarnianie jakiś niepotrzebnych rzeczy i zerwał ze mną. Było mu bardzo cieżko, płakał jak się rozstawaliśmy ale stwierdził, że narazie nie możemy być razem bo za dużo złego się stało. Minęło już 4 miesiące odkąd się rozstaliśmy. Czasem się spotykamy tak po prostu pogadać o wszystkim i o niczym, ale nigdy nie wracamy do tego co było między nami. Ja próbowałam zaraz po tym co odwaliłam wrócić do niego. Przepraszałam i takie tam, ale może wtedy było za wcześnie. Dodam jeszcze, że wiem i bo czułam to i mówił mi że bardzo mnie pokochał. Jak mu dać do zrozumienia że chciałabym żeby dał nam jeszcze jedną szansę. Proszę doradźcie mi coś. chyba nie chciałabym tak prosto z mostu powiedzieć: może byśly spróbowali raz jeszcze? Wolałabym jakoś stopniowo Go uświadomic że nadal mi zależy. Jaki znak mu dać?

Gość Zakochananananana
No nie wiem, chyba nie mam odwagi tak wprost mu o tym powiedzieć. Nie chciałabym żeby od razu się zraził czy coś w tym stylu.

Gość Zakochananananana
muszę przestać w końcu pić bo nie panuję nad sobą i robię zadymy

Gość Zakochananananana
to u góry to podszyw

Gość Aisza666
Mam podobny problem. Też się spotykamy czasem, co prawda bardzo żadko ale jakis kontakt mamy. Chciałabym mu jakos o tym powiedziec co do niego czuje ale po prostu najzwyczajniej sie boje i tak jak ty nie mam odwagi. Tym bardziej ze nie jestem pewna czy on by jeszcze chcial i w ogole czy jest warto jeszcze o niego walczyc. podobno dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi. sama nie wiem, ale jak ma ktos jakis dobry pomysl jak mu o tym powiedziec to napiszcie. Rozumiem autorke ze chce delikatnie do tego podejsc.

Gość Moze walentynka
Wyslij mu walentynke. Myslie ze to podziala