Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biologiczne dziecko glena b

powitać!

Polecane posty

Otóż dowiedziałam się od przyrodniej siostry żony brata,że posiadam wspaniałego ojca,który zwie się glen b. Zawiodłam się,że chciał zrzec się praw rodzicielskich ale nie ujdzie Ci to na sucho ojcze!!! Od dziś weźmiesz odpowiedzialność za swoją niepełnoletną córke wraz ze swoimi żonami ! Dziękuje za uwage,pozdrawiam,qpa.

powiedz,że mnie kochasz potrzebujesz :( kupska się już dziś nażarłam,matka przyrządziła taki obiad,że szok. Musimy się spotkać w sprawie gównianych alimentów. Aha i też chcę jak tu Leja polecieć na kolonie,oczywiscie na Haiti.

tak mówisz ?:o tu Leja,Ciebie też witam ,w koncu jestem siostrą,nie podoba mi się,że przyrodnią,ale cóż...ojciec Cię przygarnął i trza się z tym pogodzić :classic_cool: do Indii? Kiedy ja chce na Haiti :o przecież mi własnie chodzi o alimenty w postaci qpy,ojciec,refleks!

Gość laska Marszałka
przecież glon nie ma w pełni wykształconych narządów:O

Gość
tu Leja chciał błysnąć inteligencją :classic_cool: przez tu Leję rozpada się moje małżeństwo :O ja mam dzieci 😭

" ja jebie".. odnoszę do pracy doktoranckiej "masturbacja widłami , a zapładnianie rabarbarem" ot co

Gość
oczywiste, że jedli :classic_cool: z tamtych stron pochodzi czekolada :classic_cool:

Gość
jak zabrakło ziaren kałowca, musieli sami dorabiać :classic_cool: tak się narodziło hasło do it yourself :classic_cool:

Gość
to od lisów :classic_cool: droga jak cholera :P glen, dogadałbyś się z moim psem, na spacerach go pilnuję, żeby nie podchodził do kup :classic_cool: ale on je tylko kupy gatunku homo sapiens sapiens :classic_cool: