biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Otóż dowiedziałam się od przyrodniej siostry żony brata,że posiadam wspaniałego ojca,który zwie się glen b. Zawiodłam się,że chciał zrzec się praw rodzicielskich ale nie ujdzie Ci to na sucho ojcze!!! Od dziś weźmiesz odpowiedzialność za swoją niepełnoletną córke wraz ze swoimi żonami ! Dziękuje za uwage,pozdrawiam,qpa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 jeszcze w dodatku ojciec mnie olewa! brawo,kurwa brawo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 niech mnie ktoś pocieszy! mój własny ojciec tak zapędził się co do miłości gówna ,że ma mnie w dupie :o jestem wstrząśnięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 powiedz,że mnie kochasz potrzebujesz :( kupska się już dziś nażarłam,matka przyrządziła taki obiad,że szok. Musimy się spotkać w sprawie gównianych alimentów. Aha i też chcę jak tu Leja polecieć na kolonie,oczywiscie na Haiti. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 tak mówisz ?:o tu Leja,Ciebie też witam ,w koncu jestem siostrą,nie podoba mi się,że przyrodnią,ale cóż...ojciec Cię przygarnął i trza się z tym pogodzić do Indii? Kiedy ja chce na Haiti :o przecież mi własnie chodzi o alimenty w postaci qpy,ojciec,refleks! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 ja wolę iść do parku do toj toja tam są ciekawsze gatunki kup między innymi sraczka dziwaczka kupa rozrywająca srake czy rowniez kac kupa,mowie Wam,mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 dobra to spieprzam na polowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laska Marszałka Napisano Styczeń 27, 2010 przecież glon nie ma w pełni wykształconych narządów:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 upolowałam 3 kac kupy i 4 naprawde mocne,wielkie soczyste gówna,które warte są zachodu! tu Leja-jestem zazdrosna o Ciebie i będe zabiegac o względy ojca! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 idę zrobić kupe i obejrzec serial,taki szit zwany barwem szczęścia,kocham gówno w każdej okazałości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 już po barwkach,a ja ciągle pierdze,mam męga wzdęcia po kolacyjnej kupie. gr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parle moi 0 Napisano Styczeń 27, 2010 ja jebie:) witaj drogie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 parle moi-że się tak zapytam,kogo jebiesz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biologiczne dziecko glena b 0 Napisano Styczeń 27, 2010 kiedy poznam moje macochy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 tu Leja chciał błysnąć inteligencją przez tu Leję rozpada się moje małżeństwo :O ja mam dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parle moi 0 Napisano Styczeń 28, 2010 " ja jebie".. odnoszę do pracy doktoranckiej "masturbacja widłami , a zapładnianie rabarbarem" ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parle moi 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ooo glen:) twoja praca - jak sadzę poparta latami badań i doswiadczeń:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parle moi 0 Napisano Styczeń 28, 2010 to wiedzieli starożytni Inkowie , bez twojej pracy doktoranckiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parle moi 0 Napisano Styczeń 28, 2010 hym...nie wiem szczerze powiedziawszy...., ale masturbowali się na bank!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 oczywiste, że jedli z tamtych stron pochodzi czekolada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parle moi 0 Napisano Styczeń 28, 2010 :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 jak zabrakło ziaren kałowca, musieli sami dorabiać tak się narodziło hasło do it yourself Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 28, 2010 to od lisów droga jak cholera :P glen, dogadałbyś się z moim psem, na spacerach go pilnuję, żeby nie podchodził do kup ale on je tylko kupy gatunku homo sapiens sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach