Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza dama to

ostrzezenie

Polecane posty

Żeli papą 86* No, nie na takie tematy chociaz na kafe juz mnie nic nie zdziwi!

no właśnie, ignorujmy ją. do tu Leja: do mnie nie masz szacunku? :( tajemnicza dama jest nie do opisania. nie chcę się bawic w jakiegos psychoanalityka, ale wydaje mi sie ze ona miala jakies powazne problemy w przeszlosci i dlatego taka jest, moze rodzice sie nia nie interesowali.

Gość kuku namuniu
tu Leja jak kogoś nie widział to go nie szanuje , co za pustak

na pewno mnie nie widzisz pierwszy raz ale może mój nick nie rzuca się w oczy i mnie nie zapamiętałeś:)

jezusku,ja córka glena b mam ogromne uczucia i wypowiem się na ten temat,tajemnicza dama to jakaś tępa krowa,która powinna stąd spieprzać ,bo zanieczyszcza środowisko,bardziej od pospolitych teskowych kupsk...szok w trampkach,dla niej piękna skóra jest ważniejsza od rodziny,dzieci "PASOŻYTÓW" matko kochana. to ona nigdy nie będzie miała dzieci,bo to są zakały społeczne?:Dtajemnicza była odrazu była dorosła...hahaha,co za kretynka,dama-GÓWNO :D ojcze,mamy chyba coś do zjedzenia

cześć tu Leja:) widziałam że odwiedziłeś dzisiaj nowy topik - 20+latki....:) jak ci się podobało:)?

Gość hehehe tak ją ignorujecie
ze nawet topik o niej zalozyliscie:P

no ale bedziemy ją ignorować (przynajmniej ja) jak zalozy jakis topic albo cos napisze:D

troche się zdziwiłam jak cię tam dzisiaj zobaczyłam:)

Gość karlostin
a jak ja napisze tu na forum, ze jestem prezydentem to tez mi uwierzycie? :D tajemnicza dama moze sobie pisac, ze studiuje medycyne, a tak naprawde tylko glupi w to uwierzy

czekaj, czekaj bo się pogubiłam... jeśli chodzi ci o to że chcesz sie zapytac czy ja Cie uwazam za chama i prostaka, to nie, nie uwazam Cie. sądzę ze Jestes fajnym facetem i szanuje Cię :)

Od dawna zbieram się za przeczytanie całego ale jakoś nigdy nie mam do tego natchnienia:) ale chyba w końcu będę musiała,chociaż po przeszło miesiącu obecności na tym topiku już się troche orientuje w sytuacji:)

Gość karlostin
tu leja, nosiles kiedys wasy??? :D

Moge o coś cie zapytać tu Leja?:) Czemu uważasz że 95% uważa cie za chama i prostaka?:(

za chamów i prostaków to ja uważam 99% tej popierdóły; kafe ale na pewno nie Ciebie:)

Gość co do tematu
Dama zmieni nicka-i znow trafi na liste ,,szanowanych,, przez tuleje ;) INTERNET

Gość stu.Leja
stu leja, nosiles kiedys brode???:D

no na bank zmieni nicka:D i znowu będzie udawała miłą i uprzejmą:D potem pokaże swoją prawdziwą twarz i znowu powtórzy się to wszystko... i tak ciągle...