Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asffghj

jakie buty do tej sukni?

Polecane posty

Gość asffghj

dziewczyny ! jakie buty pasowalyby do sukni b.podobnej do tej w tym linku: http://www.zeberka.pl/art.php?id=6996 ??? do czarnej koronkowej sukienki? nie chce takich jak na zdjeciu, czy jesli naszyjnik mam czarny z odrobina fioletu,to czy nie bedzie przegieciem kupno fioletowych szpilek? czy moze koronkowe czarne? czy gladkie? zakryte? nic mi nie pasuje i nie moge sie zdecydowac.. pomozcie!! prosze :)

gładkie czarne matowe, mogłabyś przymierzyć z fioletowymi prostymi ale z satyny, ale musiałabyś zobaczyć efekt

Gość a ja wole czekolade
ja bym zalozyla czrne gladkie i nie zakladalabym tez nic na szyje bo ta sukienka sama w sobie jest ozdoba. wystarcza kolczyki czarne i jakas prosta czarna bransloteka... jak to mowia mniej znaczy wiecej ;)

Gość dffdfsd
Ja bym dała jakieś ostro kontrastujące (czerwone, szmaragdowe, ciemnoniebieskie) i zrezygnowała z biżuterii.

Gość asffghj
hmm no czarne zawsze pasuja,ale bede wygladac jak na pogrzeb..a ma byc na weselisko stroj. naszyjnik mam taki wzdluz szyji spadajacy kaskadowo,krotki.w tym drobne fiolety. mysle ze nie bedzie za duzo do tej sukni. tylko czy wlasnie kontrastowe-fioletowe buty pasuja?? czerwonych nie chce,mam inny komplet czerwony. jeszcze jakies pomysly?