Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiorkadds

Musze się pożalić, prosze o rade

Polecane posty

Gość wiorkadds

Nikt mi nie potrafi obiektywnie poradzić. Sama jestem w wielkiej kropce i nie mam pojęcia co robić. Jestem z facetem trzy lata. Planujemy albo raczej planowaliśmy swoją przyszłość, dziecko itp. Teraz to wszystko już nie jest takie proste. On zawsze lubił sobie wypić piwko po pracy ale jakoś mi to nie przeszkadzało , teraz widze, że już nie jest tak kolorowo. On nie ma pracy , zadłuza się i to poważnie, szuka ale u nas w małym mieście trudno o prace z dnia na dzień.Zagląda cześciej po alkohol. Czasem to go nie poznaje. Takie stan rzeczy utrzymuje się już kawałek czasu, a ja nie wiem co robić. Chce mu pomóc , szukam pracy też pomiędzy znajomymi , zawsze jakieś pieniądze pożycze ale one idą na fajki co też mnie strasznie denerwuje. Kocham go i mówie sobie, że nie moge go zostawić w takiej sytuacji tylko mu pomóc. Jednaj usłyszałam opinie od przyjaciółki , że powinnam go zostawić skoro on już zagląda często po alkohol, zadłużanie mu tak lekko przychodzi i , że mi tylko życie zniszczy. A wy jk myślicie , co powinnam zrobic ? Pardzo prosze o porade

Gość pppppppppiiiiiiiiiooooooooo
on raczej nie chce sobie pomoc

Gość rzuc go w choleree
porozmawiaj z nim ze jak sie nie zmieni i nie przestanie chlac to poprostu odejdziesz bo to jest dla ciebie meczace miec takiego darmozjada ktory zamiast cos robic to chleje i pzrewala kase na fajki

Gość wiorkadds
W sumie to myśle, że dam mu miesiąc bo wiem jak jest cięzko z pracą. Jak nic w tym czasie nie znajdzie to się pożegnamy.Dla mnei jest super facetem , miły itp ale trudno.