Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka*29

Sprawdzone metody na zajście w ciążę ????

Polecane posty

Gość moniczka*29

Witam, W zeszłym miesiącu postanowiliśmy postarać się o dzidzię . Także od jakiś 14 dni biorę olej z wiesiołka oraz folik. Ten pierwszy specyfik już odstawiłam (w 12 dniu cyklu) ponieważ mam owulacje. Folik biorę dalej. W 12 dniu cyklu kochałam się narzeczonym. Zastanawiam się czy mam szanse na ciążę w tym miesiącu. Oczywiście test zrobię ale dopiero przed dniem spodziewanej miesiączki (teraz mam 14 dzień cyklu). Jakieś 2 godziny po stosunku zaczął boleć mnie jajnik i tak przez cały dzień, dzisiaj czuje tylko lekkie pobolewania podbrzusza od czasu do czasu. Dzień po stosunku śluzu było już znacznie mniej. Wiem że na objawy ciąży to za wcześnie, ale zastanawiam się czy to mogą być objawy owulacji co za tym idzie mam większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Czy któraś z pań przyjmowałam olej z wiesiołka i folik zanim zaszła w ciążę??

Gość ginaaaa
ja tak robie tylko ze biore sam folik

Gość kwas foliowy najlepiej
brac juz przed staraniem sie o dziecko. Masz szanse na to ze to owulacja, wiec moze sie uda:) powodzenia. A nawet jesli sie nie uda to folik i tak bierz caly czas. Ja zaczelam brac jakies 4miesiace przed zajsciem w ciaze bo tak mi lekarz kazala (zaczelam brac 2 miesiace przed tym jak zaczelismy sie starac, a udalo sie w 2 cyklu:) )

Gość jnbjspo0909
folik brałam a wiesiołka nie sex co 2 dzień