Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swj

Co mam o tym myslec???

Polecane posty

Gość swj

Sprawa po krótce wyglada tak. Mój mąz nie ma ochoty na sex po 3 mies abstynencji!!! Byłam w ciązy minal mi czas pologu, wczoraj lekarz dał mi zielone świato a mój maz nic, dziecko zasneło a on mi mówi ze tez spiacy! myslalam ze padne, wspomne tylko ze 2 dni temu rozmawialismy o tym jak to ja nie moge sie juz doczekac sexu , nie wiem sama co o tym myslec. przed ciaza tez rzadko sie kochalismy srednio 1 w tyg. jestem podłamana , nie musze chyba mówic jak sie czuje. dodam ze jestesmy 2,5roku po slubie, a od 7 lat razem i na poczatku sex był cudny. O co chodzi??!!

Gość njgvjhklklkjkjkl
hej!!! Dziwna trochę ta sytuacja, albo Twój mąż ma mały temperament albo niestety zaspokaja się w jakiś inny sposób. Masakra po tak długim czasie takie zachowanie. Jestem mężatką od 8 lat, mąż był za granicą 7 tygodni, po jego powrocie nie mogliśmy się sobą nasycić normalnie, a u Ciebie jeszcze dłuższa przerwa i nic... Radzę Ci szczerze porozmawiać z mężem, może on po pojawieniu się dziecka jakoś inaczej ne ciebie patrzy, może boi się że sprawi Ci ból