Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amminka

Niewierność facetów spod znaku raka

Polecane posty

Czy faceci spod znaku raka z natury są niewierni? Lubią flirty i romanse?

Gość lucjan B
a w gusła tez wierzysz ??

Z natury są zmienni,chwiejni i niestabilni. Czy te cechy odnoszą sie również do związku?Czy często zmieniają kobiety?Czy są typami bawidamków i flirciarzy?Przecież są raczej nieśmiali i skryci a jednak pomimo tego raki które znałam lubią adorować inne kobiety.Do tego utrzymują zbyt zażyłe kontakty ze swoimi byłymi partnerkami.Czy macie podobne odczucia?

Gość lucjan B
całe szczeście ze nie jestem spod znaku raka bo musiałbym zdradzać a jak narazie nie zdradzam :)

Nie chodzi o to żeby komuś na siłę przypisywać jakąś negatywną cechę. Wiadomo że każdy człowiek jest inny,należy go rozpatrywać indywidualnie.Ale pewne cechy,wpisane w naturę są stałe u pewnych znaków zodiaku.Chcę zdiagnozować czy niewierność jest częstą cechą występującą u raków.

Gość pzl w-3
znam kilka spod tego znaku. maja po 32 lata i albo to kawalerzy lubiacy flirty albo rozwodnicy ktorzy sie nie wyszumieli... to flirciarze...nie lubia ograniczen, nie znosza tez krytyki

Gość Klasyczne pytanie
A ja mam podobnego rodzaju pytanie z tej samej kategorii Wpływ zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów. ps: pingwin spod znaku raka zdradza swoą pingwinice - widziałem

czy tylko meżczyźni z pod tego znaku sa niewierni??? teraz dziewczyny będą śledzić swoich facet którzy są z pod tego znaka... każdy facet jest inny że się urodził akurat wtedy to juz nie jego wina... każdy ma inny temperament

Gość rak is the best
ja jestem rak i rucham co popadnie

Większość raków to osoby zmienne i niestabilne.Dlatego moje pytanie.Skoro mają takie cechy to czy potrafią wytrwać w związku z 1 kobietą?

Gość pzl w-3
nie mozna uogolniac ale jednak pewne cechy u wiekszosci z nich sie sprawdzaja. zreszta ja bardziej wierze w chinski horoskop :P

Gość oj głupie baby
zodiak nie ma nic wspólnego z wiernością... a faceci genetycznie są wierni inaczej... oni rozsiewają i zapylają każdą sztukę, która rozłoży nogi

Gość autorko jestes prymitywem
o dżizas, to tak jakby powiedziec, ze wszystkie dziewczyny o imieniu Ania to kurwy!!! :) tak samo wszystkie raki to zdrajcy :) hahahaha

Ja się z tym zgadzam.Mąż mojej sąsiadki był rakiem i ją zdradzał.Chłopak mojej koleżanki tak samo.Tak był wielce zaangażowany w związek a tu nagle niespodziewanie koleżanka dostała sms że zakochał sie w kimś innym i to koniec.To potwierdza wyżej wymienione spostrzeżenia że raki są bardzo zmienne i niestabilne.Zdrady wynikają u nich właśnie z tej zmienności,braku twardego charakteru.Latwo ich uwieść bo nie potrafią się przeciwstawić i odmówić.

Gość i wierzycie w takie pierdoły
??????? Ot, durne baby :D a facetom - rakom podpowiadam... Jak Was baba nakryje na tyłku innej, powołujcie się na horoskop. One wierzą w horoskopy, muszą wobec tego pogodzić się ze zdradą :D

A czy odnosicie wrażenie że są za bardzo przywiązani do swoich ex??? Utrzymują z nimi przyjacielskie kontakty,czasami sie z nimi spotykają? Zauważyłam u raków duży sentyment do ich byłych partnerek.Co o tym myślicie?

raki,raki... znam trzech. z każdym z nim miałam przyjemność. z dwoma flirt, z jednym długi kontakt seksualny,niestety jako ' ta druga '. wydaje mi się,niemalże jestem pewna,że raki tak mają. zdradzają! a co do tego,że nie znoszą krytyki-popieram.

Gość coś w tym jest
nie lubią palic za sobą mostów

moj były to "panna" niewierny jak stado rozjuszonych krokusów w trakcie pylenia przez 50 os ...nie wrzucajmy wiec rakow do jednego wora...

Gość raki sa najlepsze pod sloncem
panny to najpaskudniejszy ze znaków:O

Czyli jak to z nimi jest? Nieśmiali,rodzinni domatorzy czy flirciarze i bawidamki???

Gość inspiracja.
zwrocilam uwage, ze ty pod wieloma juz nickami zakladasz podobne tematy. jak dla mnie rak z ktorym bylam dlugo, zdradzal. w koncu sie rozstalismy. od tego czasu zdradza kolejne, a kiedy go z jakas spotykam ma mine tak wystraszona jak by to robil z nia na moich oczach.dodam, ze wszystkie ze spotykanych pan maja miny raczej grobowe bez cienia szczescia na twarzy. nie mam z tego powodu satysfakcji, wrecz przeciwnie, martwi mnie, ze nie potrafi sobie ulozyc zycia z ktoras z nich. wszystkie sa widac do niczego.

Gość ehheh
Klasyczne pytanie, zostaniesz moim mężem?;)

Gość zgadzam się z tezą
Mój mąż jest rakiem Byłąm żoną zdradzaną, a mój mąż miał wieloletni romans Walczyłąm o rozwó, ale nie dostałam Mąż zerwał z wszelkimi nałogami i póki co jest spokój Ale w 100% popieram tezę, że raki do zdrajcy!!

Gość raki raki ach te raki
A ja sie nie zgadzam moja mama,brat i bratowa sa spod znaku raka i sa niesamowicie wiernymi, lojalnymi i kochajacymi osobami sa stale w uczuciach a brat jest z bratowa juz 6 lat i mysle ze w zyciu by jej nie zdradzil.Uwazam ze raki sa zbyt uczuciowe i to cholerne zazdrośniki.Wiem bo podoba mi sie chlopak spod raka a on jest duuuuzym zazdrosnikiem tu sie sprawdza ta teza ze podrywa i flirtuje na moich oczach z moimi znajomymi zebym byla zazdrosna;(ale jedno musze przyznac- ma do tego talent niestety- uwodzenia ;(

Gość raki szuje i kłamcy
przeklinaja i nie szanuja wlasnej kobiety!!

Gość dobre he he
Ja znam kilku panów spod znaku raka i wszyscy z nich są naprawdę wspaniałymi mężami i ojcami !!! Nie twierdzę, że akurat oni stanowią regułę, ale ja akurat tych co znam są wspaniali. Są bardzo wierni i opiekuńczy. Rodzina, dom i praca- najważniejsze!!!

Gość drgawka
Znam raka z dziesięcioletnim stażem z kochanką. Pewnie romans trwałby dłużej, ale jego żona odkryła.

Udają nieśmiałych i cichych ale doskonale wiedzą jak poderwać kobietę. Uwielbiają flirty.