Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyygfbfgbb

czy mnie zdradza?

Polecane posty

Gość tyyygfbfgbb

Od kilku lat ja, moja dziewczyna i dwóch naszych znajomych wynajmowaliśmy mieszkanie. Niestety musieli się oni wyprowadzić i zamiast nich wprowadziła się taka jedna para. jak zobaczyłem gościa to się troszeczkę przestraszyłem. 24 lata i ok 120 kilo samych mięśni. Dosłownie drugi Pudzian. ja mam 26 lat i ważę 65. Postanowiłem nie wchodzić mu w drogę bo ewentualna kłótnia raczej by się dla mnie dobrze nie skończyła, zwłaszcza, że do zbyt silnych nie należę i też zadnej sztuki walki nie ćwiczyłem. Poza tym byłem świadkiem jak dosłownie zmasakrował jednego gościa na imprezie po tamten próbował zatańczyć z jego dziewczyną. Nie wiem, ale oboje są jacyś niewyżyci seksualnie. potrafią uprawiać seks przez większość nocy i robią tyle hałasu, że spać normalnie nie można. raz zwróciłem na to uwagę, ale gościu zareagował troszeczkę nerwowo więc się wycofałem. najbardziej jednak zaczeło mnie niepokoić to, że moja dziewczyna ciągle mierzy go wzrokiem i wypomina mi dlaczego ja tak nie wyglądam i że powinienem coś z tym wreszcie zrobić. Dziewczyna tamtego gościa musiała wyjechać na jakiś czas i nawet się z tego ucieszyłem. Po kilku jednak dniach zauważyłem, że facet zaczyna flirtować z moją dziewczyną a ona jest z tego zadowolona. Próbowałem z nim rozmawiać ale robi się wtedy agresywny więc dałem sobie spokój. Z moją dziewczyną także, ale ona stwierdziła, ze jestem zbyt zazdrosny i że przesadzam. Jakoś bym to przełknął gdyby nie fakt, że moja dziewczyna już od trzech tygodni nie chce ze mną się kochać. Unika zbliżeń jak tylko może twierdząc, że się źle czuje, boli ją głowa itp. co jej się wcześniej nie zdarzało. Zaczynam podejrzewać, że mnie zdradza z tym gościem. zaczyna mnie przerażać myśl, że ona mi odmawia seksu natomiast inny facet ją posuwa. Z drugiej jednak strony mieliśmy swój pierwszy raz po ok roku bycia ze sobą więc za bardzo nie chce mi się wierzyć, że ona mu dała po kilku dniach. Powiedzcie mi czy te wszystkie oznaki wskazują, że mnie z nim zdradza?

Gość ja ci poradze tak
wez zalatw jakis dyktafon (kamerke) czy cos tylko ze spora iloscia pamieci i jak bedziesz wiedzial ze zostana sami to wez go gdzies podloz .. skoro sie tak zachowuje to mozliwe ze cos jest, a juz tym bardziej ze mowisz ze zaczynaja flirtowac itd. wiadomo ze jak sie zapytasz to ci prawdy nie powie dlatego musisz sam sie postarac o dowody