Gość arturex Napisano Styczeń 28, 2010 Witam wszystkich! Nie mam zbytnio dużego doświadczenia w sprawach które opisuje po niżej więc postanowiłem że zapytam:) Po krótce mówiąc: jakiś czas temu robiąc sobie zakupy w galerii handlowej w jednym z butików natknąłem się na bardzo sympatyczną dziewczynę która tam pracuje, nie będę ukrywał że bardzo mi się spodobała:) Przychodziłem tam parę razy z myślą że spróbuje zagadać, umówić się z nią, ale jak ją tylko chcę coś powiedzieć nie tyczącego się zakupów to dosłownie "mnie zatyka". Nie wiem, może to przez nieśmiałość do kobiet...:) Mam zamiar za niedługo wybrać się tam ponownie. Chciałbym w końcu zebrać się i coś więcej z nią porozmawiać a najlepiej umówić się z nią na np. kawę a nie tylko prosić o pomoc w wyborze jakiegoś ciucha:). Problem w tym że nie za bardzo wiem jak ubrać to wszystko w słowa bo jak wcześniej wspomniałem nie mam doświadczenia w takich sprawach... Myślałem też o poczcie kwiatowej z jakimś liścikiem... ale nie wiem czy to dobry pomysł... :) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach