Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie mam dzis

Rozwiedziony facet ..

Polecane posty

Gość Pytanie mam dzis

poznalam fajnego mezczyzne, dobrze mi sie z nim rozmawia, juz zaczynamy nakierowywac sie na spotkanie, z tym, ze nie wiem czy w ogole warto jest sens w to wchodzic .... nie pisalismy na temat jego zony, choc moze powinnam teraz zapytac? nie chce jednoczesnie tez go ciagnac za jezyk na tym etapie, jednak dla mnie to ze ma juz takie zobowiazania, jest malym problemem, bo boje sie, ze moze sie okazac jakims kretynem Wiec tak 1.czy wypada go teraz o to zapytac 2.jacy sa rozwiedzeni faceci ?

Gość zielona toyota
dziecko jak ma byc twoim kolegą to nie pytaj, ale jak nim nie ma byc to to pytanie nr 1.

Gość papą żeli 68
wszyscy faceci są tacy sami:D

Gość Pytanie mam dzis
naprawde tak z nimi zle ? przeciez kazdemu moze sie noga podwinac, co nie oznacza, ze taki czlowiek jest do dupy ....myle sie ?

Gość zielona toyota
kazdemu moze sie noga powinac..ale od początku trzeba byc okey wobec siebie.

a kto powiedział,że z nimi źle? chciałem Ci tylko zwrócić uwagę, że tacy też mają uczucia i może być trudno ich nakłonić do pewnych zachowań.

Gość Pytanie mam dzis
tzn np do jakich zachowan

Gość zielona toyota
okey maja uczucia. No i co z tego? ale do ali maja inne uczucia, do kasi inne, a do karoliny inne. wazne jak sie zachowuja do tej kobiety, która z nimi aktualnie rozmawia.

Gość Mam 37 lat jestem w ciąży
taki facet jest nic nie wart, jesli żona go zostawiła to bedzie o niej pieprzył cały czas i się rozczulał nad sobą

do jakich zachowań?? a np do nadskakiwania kobiecie:classic_cool: no i widzę ,że ktoś tu wojującą feministką jest :D

Mam 37 lat jestem w ciąży -> no tak tylko żony zostawiają mężów :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ależ drogie Panie, a nie przeszło wam przez myśl, że to on mógł paść ofiarą tego małżeństwa? Być może szanowna żonka puściła go kantem? Co do okaleczeń psychy, zgadzam się - rozwód zawsze coś w człowieku niszczy, jakąś cząstkę wiary i nadzieji.

Gość Pytanie mam dzis
to dobrze, ze tacy nie nadskakuja; nie ma nic gorszego niz upierdliwy facet ;)

Gość 000000000
rozwiedziony facet , jak i rozwiedziona kobieta to smieci na rynku matrymonialnym.Nie warto nawet noga tego ruszyc.Komus jak sie nie udalo to: -albo idiota nie umial wybrac -albo idiote trzeba bylo zostawic -albo dwaj idioci nie mogli i nie umiali stworzyc normalnego zwiazku Teraz pytanie-po co Ci taki smiec?

000000000 -> przepraszam ale coś mi się zdaje,że śmieci masz w głowie :O

Gość Pytanie mam dzis
Czlowiek nie jest towarem, nie rozpartuje znajomosc z nim na zasadzie po co mi on Szukam teraz kogos,a on sie wydaje taki normalny i mamy wiele wspolnych zainteresowan, dobrze sie nam pisze ( a to dobry znak)

Gość 000000000
oczywiscie, wszystkie znaki na niebie wskazuja , ze trafilas na siodmy cud swiata.

Gość Pytanie mam dzis
Skromna jestes do tego .. ;)

Gość Skonsternowana
0000000000 - poczekamy jeszcze pewien czas na to, aż Ty się rozwiedziesz (o ile w ogóle masz męża/żonę), co jest wielce prawdopodobne, bo dziś rozpada się ogromna liczba małżeństw, i wtedy pogadamy.Przypomnę Tobie te słowa, które napisałaś/-eś powyżej i zobaczymy, co wtedy powiesz o sobie.